Estrada

Predstavnica Menarta Patricija Gašparin na DORI i nominacija za MAC nagradu

 

  • Punog imena Patricia Gašparini, Riječanka svoj muzički put nastavlja u diskografskoj kući Menart, pa nakon singla “Okus“, Patricija  donosi novu pesmu „I Will Wait“ kojom će pokušati da osvoji slušaoce i žiri DORE, takmičenja čiji pobednik će biti hrvatski predstavnik na Eurosongu 2023:

     

    (IME IZVOĐAČA: PATRICIA GASPARINI, IME SINGLA: I WILL WAIT, AUTOR GLAZBE: Siniša Reljić – Simba, Lisa Desmond, Aidan Winkels, AUTOR TEKSTA: Lisa Desmond, Aidan Winkels, AUTOR ARANŽMANA: Siniša Reljić – Simba, ISRC: HRAA42300002, NAKLADNIK: MENART)

  • U međuvremenu, na dodeli muzičkih nagrada MAC, koje će biti odrđano 25. i 26. januara u Štark Areni, Patricija će na MACu učestvovati sa pesmom „Okus“.

Patricia je novo ime na sceni i potencijalni predvodnik modernog popa na našim prostorima. Punog imena Patricia Gašparini, Riječanka svoj glazbeni put nastavlja u diskografskoj kući Menart, a “Okus“ je novi singl s kojim  Patricia nastavlja da se  brendira kao kompleksni ženski karakter.

To je pre svega autentično za nju, a u kreativnom smislu dopušta joj da se poigrava sa temama koje su važne za današnje društvo i međuljudske odnose.

Svojim novim singlom, Patricia želi da ukazuje na važnost ženske samostalnosti, otvorenosti stavova i različitih mišljenja u moru nametnutih standarda.

Ovom pesmom Patricia se obraća svim osobama koje katkad ne mogu da skupe hrabrost i izjave šta u stvari osećaju prema partneru, simpatiji ili čak prijatelju.

  • Htela bih da poručim  ženama da budu hrabre i odvažne sa svojim emocijama. Nikada ne znaš kako će druga osoba na to reagovati, ali bez obzira na ishod bitno je ostati dosledan i što manje skupljati stvari u sebi – rekla je Patricia

Video spot za pesmu “Okus“ režirao je Luka Sepčić, najtraženiji reditelj nove generacije koji je saslušao Patricijine želje i pretočio ih u scenario zajedno s producentkinjom  Sarom Horvatić.

Spot za pesmu „Okus“ pogledajte na sledećem linku:

https://www.youtube.com/watch?v=D-cTB60sCfA

Spot bi se mogao svrstati u kategoriju estetskih spotova i njime Patricia želi da predoči ličnu transformaciju.

  • Muzika je tu da i u najtežim trenucima pomogne i osvetli put. Inspiraciju nalazim svuda  oko sebe, a moj producent Jakov Zadro koji je zajedno sa mnom autor nove pesme, najbolje prepoznaje moju ideju koju upotpuni svojom emocijom i onda nastane čarolija. Sa dolaskom toplijeg vremena sve se budi pa tako i potražnja za letnjim svirkama. Ono što mi je posebno drago je to da sam pozvana na svetski poznat, drugi po veličini godišnji jazz festival na svetu, Montreux Jazz Festival, koji se održava u julu ove godine na obali Ženevskog jezera. Izuzetno mi je drago da je moj rad prihvaćen i cenjen van granica Hrvatske – za kraj je rekla Patricia.

Novu pesmu „Okus“ slušajte na svim digitalnim servisima:

https://bfan.link/patricia-okus

Patriciju pratite na njenim Facebooku i Instagramu

Pogledajte i promo fotografije Patricije:

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor *

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , , , , , ,

Povezani članci

Fantastičan početak godine za Noelle!
Beogradski Jugoton ekskluzivno: Akustični album Jelene Rozge

Kategorije

Izbornik