Sport

Praznične priče: KBS GALAKTIK Sombor i prijatelj prijatelja trener Dejan Kunić

  • Praznik je za Dejana Kunića svako takmičenje, svaki trening. Ovom neumornom pre svega somborskom entuzijasti u sportu, prvom u ovom gradu sporta koji je sa svojih deset prstiju i uz asistenciju najbližih prijatelja osnovao skladno uređenu privatnu teretanu, saitsfakcija ponajpre, kada ona stigne i od najviših sportskih strukovnih organizacija

Ovde je u najskorijem trenutku reč da je klub koji je takođe osnovao, Klub borilačkih sportova GALAKTIK Sombor, ranigiran na kraju protekle, 2021. godine od strane Kung fu Vu šu saveza Srbije, na vicešampionsko mesto u državi! U pitanju su borilački sportovi sanda i lajt sanda, pa pre svega, neuništivom Dejanu i svim njegovim takmičarima, najsrdačnije čestitamo.

Po broju osvojenih medalja u ova dva navedena i među mladima sve popularnija borilačka sporta, što će reći – i sve masovnija – a utoliko je i bitniji ovaj visoki plasman, drugo mesto odmah iza beogradskih Kaluđera inače dugogodišnjih sportskih prijatelja somborskog Galaktika, koji istini za volju imaju i mnogo duži staž, znači uspeh više nego pažnje vredan.

Rad, rad i samo rad, kako popularni trener Deki svakodnevno ponavalja, ali, na treninzima ipak „nema milosti“ – i doveo je do ovako upečatljivih rezultata. Jer biti u samom državnom vrhu a slično je u primeru KBS GALAKTIK Sombor i u preostala četiri borilačka sporta u njihovoj klupskoj porodici, ponos je i za sam Sombor.

O Galaktiku kako redovno izveštavamo, i o novim, budućim šampionima, imamo sreću da delimo redovno samo lepe i pozitivne vesti. Bez sumnje, tako će biti i u ovoj 2022. koja tek što je počela a u teretani Galaktika već uveliko vrvi od raznovrsnog trenažnog procesa…

I da, ono što je jednako važno, Dejan kako takođe napominje, jednostavno „nema srca“, da od svojih takmičara naplaćuje članarinu. Kao retko koji privatni klub.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , , , , ,

Povezani članci

Maksimalan nastup KK „Dušan Staničkov“ Sombor (7 od 7)
Atletski klub APATIN zapažen na 10. Belom krosu u Vršcu

Kategorije

Izbornik