Oglasi

Prava Pekara – Kulinara: Sombor dobio najsavremeniji objekat svih vrsta hrane

– Za ljubitelje drugačije kuhinje –

„Prava pekara – Kulinara“ Sombor, Pariska 5. Telefon: 066 824 1445

Radno vreme: 00 – 24 časa, svaki dan

  • U najpopularnijoj city shop – ulici u srcu jezgra Sombora, Pariskoj, na broju 5 – minulog petka, 10. marta, otvoren je objekat originalnog naziva kakva je uostalom i sva raznovrsna ponuda: „Prava pekara – Kulinara“ na radost brojnih Somboraca, pruža već na samom startu rada, mogućnost da sugrađani uživaju u drugačijim ali nadasve kvalitetnim jelima i pecivima. Što je jednako važno, cene su što je isto važno u današnje vreme, veoma pristupačne, pa već na samom otvaranju i prvih dana tokom čitavog radnog vremena, građani u sve značajnijem broju otvaraju vrata Prave Pekare u Pariskoj 5, iz koje izlaze sa osmehom na licu

Menadžer prodaje Veljko Šćepanović, precizira da ovaj brend funkcioniše u okviru Kompanije „Trivit“ koja postoji trideset godina a osim pekarstva, bavi se i poljoprivredom. Upravo ovaj, zaokruženi proces od njive do potrošača, je ono što garantuje kvalitet.

  • Odlučili smo da posle Zrenjanina u aprilu i u Novom Sadu prošle godine, otvorimo naš novi brend „Kulinara“, i sada, u prvoj dekadi marta ove godine, u Somboru – ističe Veljko Šćepanović i dopunjuje: – Imamo veći asortiman kuvanih jela, kao i raznih kombinacija doručka. Nudimo veliki i drugačiji asortiman proizvoda od mesa, od klasičnog roštilja do burgera od pilećeg i junećeg mesa. Imamo zanimljive i jedinstvene sendviče u raznim kombinacijama, kakvih još u Somboru po našoj proceni do sada nije bilo. Smatram, da smo kada je asortiman u pitanju, nastupili sa jedinstvenim proizvodima.

– Posni i vegetarijanski proizvodni Tonus asortiman – 

„Prava pekara – Kulinara“ nudi i posne i vegeterijanske obroke.

Za sve ljude koji pridaju značaj sopstvenom zdravlju u ponudi je čitav „Tonus asortiman, počevši od „Tonus“ hleba, do „Tonus“ pločica i „Tonus“ keksa.

– Akcijski obroci – 

Neizostavni deo ponude su takođe, akcijski obroci, u okviru kojih ostvarujete dobru uštedu.

Svi Tonus hlebovi su na akcijskoj ceni od 119 dinara. Dva parčeta pice i limunada, zajedno, 349 dinara. 

Šest krempita, 299 dinara. 

Ledene kocke 6 komada, 399 dinara.

Ostali akcijski obroci koji su na ponudi, čizburger obrok, chiken burger obrok, combo pljeskavica…

Od pekarskih peciva, zdravih Tonus proizvoda, svežih salata do kuvanih jela i akcijskih obroka, nikog „Prava pekara – Kulinara“ već na startu među Somborcima nije ostavila ravnodušnim, pa su se, već na samom otvaranju, mušterije nizale. Već prvih nekoliko dana rada, kako smo zapazili, u ovom po mnogo čemu posebnom objektu, vlada ona sve veća pozitivna „gužva“, koju upotpunjuju osmesi na licu zaposlenih i nadasve ljubaznost osoblja.

  • Prava pekara“ predstavlja celokupno naše pekarstvo, od velikog asortimana hlebova, peciva, bureka, pita, pica, sendviča, dok „Kulinara“ predstavlja asortiman kuvanih jela, svežih salata i raznih jela od mesa gde su najdominantniji i najkvalitetniji burgeri, burita i klasični roštilj – kaže menadžer Šćepanović i nastavlja: – Burgeri su stopostotno od junećeg mesa, ali imamo i kuvana jela poput gulaša i italijanskih bolonjeza. Zastupljene su i karađorđeve šnicle, dok su naš jedinstveni specijalitet mini karađorđeve koje mogu da se kupuju i na komad i u porciji.

Među najpoznatijim proizvodima ove Kompanije je čuveni Tonus hleb i proizvodi kao što su Tonus pločice, štanglice, pogačice i krekeri.

– Ovde ćete početi dan sa doručkom – koji je više od obroka –

Novine su isto tako i Tonus prženice za doručak i na licu mesta – što je retkost – sveže pečene štanglice i pogačice koje možete da uzmete i na merenje.

Tonus proizvodi su jedini na tržištu Srbije napravljeni od proklijalih zrna pšenica, klinički ispitani od Ruske akademije medicinskih nauka. Na tržištu su prisutni već trinaest godina i njihovi efekti po zdravlje su višestruki.

– Dečji meni kao posebna priča –

Postoji i dečji meni gde najmlađi mogu da biraju između hamburgerčića, nagetsa, čiken burgera, čizburgera i dečjeg pomfrita.

Od zdravog asortimana tu su obrok salate (cezar, tuna, grčka), ali i kuvana jela poput rižota, boranije, graška i pasulja po receptima kako ih kod kuće prave naše mame i bake.

…..

– Pekara u kojoj postoji i igraonica –

U okviru pekare je i igraonica, koja je opremljena najmodernijim igračkama, trambolinom, bazenom sa lopticama, knjigama, manjim igračkama i još puno toga zanimljivog za mališane.

Takođe kao što iz ovih fotografija možete da vidite, sklad upotpunjuje i deo sa separeima za sedenje za roditelje, gde se možete opustiti i uživati u hrani i piću.

…..

– Cene za svačiji džep –

Cene su kako smo odmah primetili, popularne, pristupačne svima, a uz onaj najčešće suštinski važan, zdravstveni aspekt, fokus se daje i na svežini i kontroli kvaliteta proizvoda.

Po povoljnim cenama su i „pazovačke“ kifle.

– Hranu možete da konzumirate i na licu mesta, jer su na raspolaganju i stolovi i stolice –

Moguća je i dostava. O tome i o drugim atraktivnim detaljima „Prave pekare – Kulinara“ u Somboru, čitaćete u našim sledećim reportažama, uz profi-fotografije, audio i video zapise.

A o slatkim delicijama kojih je ovde u izobilju, slede i posebne priče. Tako i pisac ovih redova, „urednički“ nije mogao da odoli već pri prvom ulasku u Parisku 5 u Somboru a da ne kupi dva takva slatka peciva natopljena čokoladom, a reč je ukusnim kroasanima.

Dovoljno rečito govore i fotografije:

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor *

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , ,

Povezani članci

Prodajem povoljno očuvane duplikate verodostojnih originala starih fotografija nezaboravnih somborskih sportistkinja i sportista
„Prava pekara – Kulinara“ Sombor: Najnoviji akcijski obroci

Kategorije

Izbornik