Mladi

Potpisivanje memoranduma o saradnji inicijativama mladih između Fondacije Ana i Vlade Divac i Grada Zaječara

 

Pretposlednji novembarski ponedeljak, je rezervisan za potpisivanje ugovora o međusobnoj saradnji između Fondacije Ana i Vlade Divac i Grada Zaječara na projektu Omladinski fondovi, pa će ugovor biti potpisan 21. novembra u 13 časova u Svečanoj sali zgrade Gradske uprave Grada Zaječara

Ugovor o saradnji potpisaće Boško Ničić, gradonačelnik Grada Zaječara i Ana Košel, direktorka Fondacije Ana i Vlade Divac

Projekat Omladinski fondovi realizovaće se u naredne dve godine u okviru projekta Nemačke razvojne saradnje “Perspektive za mlade u ruralnim sredinama u Srbiji” koji sprovodi GIZ u partnerstvu sa relevantnim ministarstvom za pitanja omladine.

Cilj projekta je da doprinese učešću mladih u procesima lokalnog razvoja kroz dodelu bespovratnih novčanih sredstava za projekte koje pokreću i vode mladi, a podržani će biti omladinski fondovi u 5 lokalnih zajednica u Srbiji – Obrenovac, Prokuplje, Zaječar, Vlasotince i Vladičin Han.

Rubrika je u okviru realizacije projekta Udruženja Podium’ ‘Sve je lako kad si mlad 5“, izdavača Novog Radio Sombora, koji se realizuje zahvaljujući sredstvima Grada Sombora na Konkursu LAP za mlade za 2022. godinu.

Medijska pažnja i pratnja Novi Radio Sombor

(Sva autorska prava eventualnog daljeg objavljivanja ove rubrike i njenog celovitog sadržaja postavljeno na portalu Novog Radio Sombora bez upita i dozvole bilo koje strane ili pojedinca zaštićena i zadržana svim relevantnim pravnim mehanizmima!)

Media attention and coverage: Novi Radio Sombor
(All copyrights of any further publication of this section and its entire content posted on the portal of Novi Radio Sombor without the request and permission of any party or individual are protected and retained by all relevant legal mechanisms)
accompanied by: Srdjan Acanski, B.S.

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor*

*Internet program – Novi Radio Sombor

Tagovi: , , , ,

Povezani članci

Održana konferencija „Javne politike u oblasti unapređenja položaja dece”
Sve spremno za Fizi Bizi Fest 12 u Somboru

Kategorije

Izbornik