Najnovije

Потписан још један уговор за финансирање куповине сеоске куће са окућницом

 

  • Члан Градског већа за област социјалне заштите Дарко Смиљанић, данас је у Београду, као представник Града Сомбора био потписник Уговора за финансирање куповине сеоске куће са окућницом на основу поднетог захтева Недељка Крљића из Алексе Шантића.

Јавни конкурс за реализацију програма доделе бесповратних средстава за куповину сеоских кућа са окућницом на територији Републике Србије за 2023. годину, отворен је до утрошка буџетских срeдстава предвиђених за ову намену, а најкасније до 1. новембра, до када сви заинтересовани могу да доставе пријаве.

Градски већник Смиљанић је изразио велико задовољство на постигнутом договору о финансирању још једне куће за наше суграђане који желе да живе на селу и навео да ће наставити са радом на овом пројекту како би сви они који желе да се врате на село, добили прилику за то.

Министарство за бригу о селу још од 2021. године, додељује бесповратна средства за куповину сеоских кућа на територији града Сомбора и тиме подстиче останак људи на селу, са предностима и могућностима које оно нуди, како за младе брачне парове, децу, тако и за самохране родитеље.

 

 

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Povezani članci

Šef politčkog odeljenja u Delegaciji EU u Srbiji Dirk Lorenz na manifestaciji “Evropsko selo” u Zrenjaninu
Још једно привођење због вожње под дејством психоактивних супстанци

Kategorije

Izbornik