Turizam

Poslovično uspešno i na 14. „Ravangrad Wine Festu“

 

  • U organizaciji Turističke organizacije grada Sombora, a pod pokroviteljstvom Grada Sombora, održan je 14. Međunarodni sajam vina i hrane „Ravangrad Wine Fest“ u „Kristalnoj sali“ nekadašnjeg Hotela „Sloboda“. Festival je posetio gradonačelnik, Antonio Ratković sa saradnicima, i tom prilikom razgovarao sa izlagačima, deleći sa njima utiske o njihovim proizvodima i bogatoj ponudi

Direktorka Turističke organizacije grada Sombora Zdenka Mitić, pozdravila je sve izlagače i posetioce festivala i poželela im dobar i kvalitetan provod.

Kao i prethodnih godina, i ovom prilikom je „Ravangrad Wine Fest“ privukao veliki broj posetilaca koji su imali priliku da uživaju u raznovrsnim vinima i hrani, kao i u kvalitetnom muzičkom programu. Sopstvene proizvode je prikazalo više od 30 izlagača vina, rakije i hrane iz Srbije i inostranstva.

Dobro druženje i prijatnu atmosferu, svojim nastupom su uveličali Ženska pevačka grupa „Muzika Viva“, muzički sastav „Garden Quartet“, bendovi „The Hat Matters“ i „Duo kum“ sa vokalnom solistkinjom Zoranom Iđuški, kao i tamburaški sastav „Đuvegije“.


Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta KeepOne Radio

https://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio svih svih država regiona i dijaspora Omiljeni radio

Tagovi: , , ,

Povezani članci

Nedeljom: Naturisti Srbije – Morahalom, Banja Sent Eržebet, Mađarska
Сви на Сомборске зимске чаролије

Kategorije

Izbornik