Najnovije

Policijska uprava Sombor: Najčešći uzrok saobraćajnih nezgoda neustupanje prava prvenstva prolaza i neprilagođena brzina kretanja

 

  • U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 10 saobraćajnih nezgoda u kojima je četvoro lica zadobilo teške i petoro lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je osmoro vozača i jedan zbog nasilničke vožnje

Na teritoriji Grada Sombora evidentirano je sedam saobraćajnih nezgoda u kojima je četvoro lica zadobilo teške i dvoje lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržan je jedan vozač.

Na području opštine Apatin evidentirana je jedna saobraćajna nezgoda. Jedan vozač je zadržan zbog vožnje pod dejstvom alkohola i jedan zbog nasilničke vožnje.

Na području opštine Odžaci nisu evidentirane saobraćajne nezgode. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je troje vozača.

Na području opštine Kula evidentirane su dve saobraćajne nezgode u kojima je troje lica zadobilo lake telesne povrede. Troje vozača je zadržano zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Napisano je 80 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdata 244 prekršajna naloga.

Najčešći uzrok saobraćajnih nezgoda je neustupanje prava prvenstva prolaza i neprilagođena brzina kretanja.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , ,

Povezani članci

Upozorenje RHMZ poljoprivrednicima: Zaštitite procvetale vrste i sorte voća od mrazeva na kraju marta
Uhapšene tri osobe osumnjičene za proneveru u obavlјanju privredne delatnosti

Kategorije

Izbornik