Najnovije

PU Sombor: 21 saobraćajna nezgoda minulih sedam dana

 

  • U periodu od 22. do 28. maja na području Policijske uprave u Somboru evidentirana je 21 saobraćajna nezgoda, u kojima je šest osoba zadobilo teške, a čak 23 lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je šest vozača, dvoje zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i jedan zbog nasilničke vožnje

Na teritoriji Grada Sombora evidentirano je 12 saobraćajnih nezgoda u kojima su dve osobe zadobile teške i 10 lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je šest vozača, a njih dvoje zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Na području opštine Apatin evidentirane su tri saobraćajne nezgode, u kojima su tri osobe su zadobile teške i osam lake telesne povrede. Jedan vozač je zadržan zbog nasilničke vožnje.

Na području opštine Odžaci evidentirane su tri saobraćajne nezgode u kojima je jedna osoba zadobila lake telesne povrede.

Na području opštine Kula evidentirane su tri saobraćajne nezgode, u kojima je jedna osoba zadobila teške i četiri lake telesne povrede.

U pomenutom periodu napisana su 73 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdato je 170 prekršajnih naloga.


Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

Tagovi: , , , , ,

Povezani članci

Somborski psiholozi na Kongresu psihologa Srbije
Drugi dan potrage za nestalim dečacima u priobalju Dunava kraj Apatina

Kategorije

Izbornik