Najnovije

Prijave za Bogojavljensko plivanje za Časni krst u Somboru

 

  • Zavičajno udruženje Srba „Korijeni“ iz Sombora u saradnji sa Sportskim savezom grada Sombora a pod pokroviteljstvom Grada Sombora, deset put zaredom organizuje 19. januara 2023. godine (na verski praznik Bogojavljenje) sa početkom programa u 12:00 časova plivanje za Časni krst 

Plivaće se 33 metra u bazenu Gradskog kupališta „Štrand“. Zainteresovana lica mogu da se prijave u kancelariji ovog udruženja u Somboru u Čitaoničkoj ulici broj 2 u od 10 do 12 časova, na telefone: 060/436-7876, 063/ 503-349, ili u prostorijama Sportskog saveza grada Sombora, Venac vojvode Petra Bojovića 11, telefon: 025/436-787.

Svi takmičari moraju imati obavljen lekarski pregled sa odobrenjem da mogu da učestvuju u manifestaciji i plivaju na vlastitu odgovornost, napominju u gradskoj somborskoj sportskoj organizaciji.

Na fotografijama (1-3): detalji sa prošlogodišnjeg Bogojavljenskog plivanja za časni krst u Somboru, do kojeg je u konkurenciji 29 učesnika najbrže stigao 19-godišnji Somborac Marko Marinković, kojem su uz brojne posetioce među prvima čestitali gradska većnica za sport, omladinu, decu i zdravstvo Antonija Nađ Kosanović i gradonačelnik Antonio Ratković (foto broj 4).

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor *

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , , , , , , ,

Povezani članci

Poznata imena prestižne Vukove nagrade za 2022. godinu
Žikica Milosavljević: Imamo odgovornost prema rukometu u Srbiji da se pokažemo u najboljem svetlu

Kategorije

Izbornik