Najnovije

Po čemu ćemo još zapamtiti najkraći mesec u ovoj godini: Po novoj energiji na proslavi februarskih ‘rođendanaca’ u Gradskom udruženju penzionera Sombor

 

  • Tradicija, već sasvim zaživela: svakog poslednjeg petka u mesecu u svojim vanredno i za takvu priliku preuređenim prostorijama, članice Gradskog udruženja penzionerta Sombor uz svoje kolege-kavaljere, priredili su već drugo zaredom obeležavanje „rođendanaca“ koji u najkraćem mesecu dodaju samo godinu više. Uostalom, dogovor je još od mnogo ranije pao, godine su samo brojke – vreme ne postoji, pogotovo za ove mlađahne prepuna duha, neumorong tempa, svirke pesme i igre koje bi teško mogao da isprati i neki estradni profesionalac jer bi mu koncert trajao – najmanje pet sati

No, neka mi kao autoru teksta ovom prilikom bude dozvoljeno da kažem, da je posebnu pažnju izazvala uz neizbežne emocije, naša sada Bezdanka Ana Anjuška Vukičević, koja kao takođe jedna od februarskih slavljenica, sama sebi dala zadatak da pripravi prepune tepsije neverovtatno ukusnih oblatni, plus što je specijalno za ovaj povod, sašila i petnaest prelepih simbolično, kecelja za svoje prijateljice u Udruženju. O Ani koja je proslavila 79. rođenan već ćemo tek pisati u našim daljim reportažama.

– Pod utiskom februarskog rođendanskog ručka, radno i paradno. Mnogo novih momenata, tombola koju smo organizovali zahvaljujući Savi Zekiću, nov muzičar, mladi kuvar, kecelje i velika korpa kolača lične izrade drage Ane. Hvala svima! – izjavila je Irena Živanović, predsednika Udruženja.

One su i domaćice, i organizatorke, i konobarice, i umetnice, i konferasijei, i sve šta bi trebalo da daju poruku a to dobro čine – „mi ne znamo da prestanemo da radimo i to timski pa se menjamo i od kancelarije, kuhinje, nosimo tacne, a pogotovo da se družimo.

Gizela, Irena, Vida, Ljubica, Ružica, Ljilja, Divna, Branka…. Uz svoje muške članove kao odlučne pratioce, odlučno će vam i poželiti: Dođiite i vi u vaše i naše Gradsko udruženje penzionera Sombor.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor *

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , , , , ,

Povezani članci

Удружење Обилић 1912-1918 Нови Сад: Представљање књигe “Гут бај Бродвеј, ело Вранс”
Selo i njegove lepote – sve prednosti života na selu

Kategorije

Izbornik