Turizam

Pehar kvaliteta Novosadskog sajma dodeljen Turističkoj organizaciji grada Sombora

 

Turističkoj organizaciji grada Sombora dodeljen je pehar kvaliteta Novosadskog sajma. On je uručen prilikom svečanosti Veče šampiona, kada najistaknutiji izlagači dobijaju priznanja za svoj rad i kvalitet

Plaketa i pehar dodeljeni su za značajan doprinos očuvanju i unapređenju turizma na teritoriji Grada Sombora. Peharu su prethodile i zlatne medalje u 6 kategorija: za unapređenje eko turizma, za organizaciju turističkih manifestacija, za ponudu autentičnih suvenira, za saradnju sa gradskim ustanovama kulture i organizaciju fijakerske službe, za organizaciju vodičke službe i za dizajn i vizuelno predstavljanje Grada Sombora.

53. Sajam turizma u Novom Sadu, održan je od 17. do 19. novembra, a Turistička organizacija grada Sombora predstavila je kompletnu ponudu Grada i izazvala veliko interesovanje posetilaca sajma.

Istom prigodom, dodeljen je i pehar kvaliteta restoranu Stari fijaker, dok je poslednjeg dana sajma Udruženju „Staparska ruža“ svečano uručen sertifikat „Najbolje iz Vojvodine“.

Na sajmu je učestvovalo i Udruženje “Visovi“ iz Kljajićeva u sklopu prezentacije Festivala vojvođanskih festivala “Rogalj“, te predstavilo lokalnu gastronomsku ponudu, lokalna vina i rakije. Štand je imala i Vinarija “Dragić“.

Ovogodišnji sajam potvrdio je da Sombor ima bogatu turističku ponudu i sadržaje kakvim bi se ponosili i mnogi veći gradovi.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor*

*Dok čitate slušate Novi Radio Sombor

Tagovi: , ,

Povezani članci

TOGS najavljuje: XIII Međunarodni festival vina i hrane „Ravangrad Wine Fest“
XIII Međunarodni festival vina i hrane „Ravangrad Wine Fest“

Kategorije

Izbornik