Najnovije

Panel diskusija „Mentalno zdravlje na radnom mestu“

 

  • U petak 18. marta 2022. godine od 11 časova u prostoru Miljenko Dereta, Dobračina 55, Beograd biće održana panel diskusija „Mentalno zdravlje na radnom mestu“ 

Panel takođe možete pratiti preko Zoom platforme i Facebook Live na stranici Fondacije Ana i Vlade Divac.

Na panelu će biti predstavljen priručnik „Mentalno zdravlje i poslovno okruženje – Vodič za poslodavce i zaposlene“ koji je namenjen poslodavcima, odgovornim pojedincima u okviru organizacija, kao i svim zaposlenim ženama i muškarcima i onima koji traže zaposlenje. Priručnik ima za cilj da omogući prepoznavanje i razumevanje uticaja rodno zasnovane diskriminacije na mentalno zdravlje zaposlenih, kao i posledice koje ova pojava ima na uspešno poslovanje.

Na panelu ćemo razgovarati o  o prevenciji i načinima reagovanja u situacijama rodno zasnovane diskriminacije, ali i o kompanijama koje su primer dobre prakse kada je u pitanju briga o mentalnom zdravlju zaposlenih. Sa nama će biti predstavnici/ce kompanija koje pružaju psihološku podršku zaposlenima i kompanija koje je uvela četvorodnevnu radnu nedelju sa kojima ćemo razgovarati o pozitivnim ishodima ovih praksi.

 Agenda

11:00 – 12:30

  • Katarina Jovčić– koautorka priručnika o mentalnom zdravlju na radnom mestu
  • Tamara Janković – EMEA Talent Management- Associate at BlackRock
  • Nevena Savić– Korporativne komunikacije, Infostud grupa
  • Uroš Mihajlović –People & Culture Business Partner, ManpowerGroup Srbija

12:30 – 13:00

  • Pitanja i diskusija

Moderatorka: Tamara Vlaškalin

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

(Sva autorska prava eventualnog daljeg objavljivanja ove rubrike i njenog celovitog sadržaja postavljeno na portalu Novog Radio Sombora bez upita i dozvole bilo koje strane ili pojedinca zaštićena i zadržana svim relevantnim pravnim mehanizmima)

piše i prati: Srđan Ačanski, dipl.turizm.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor *

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , , , ,

Povezani članci

Antonio Ratković, gradonačelnik Sombora u Aranđelovcu: Zajedno sa Ministarstvom rudarstva i energetike rešavamo potrebe energetske sanacije porodičnih kuća i stanova građana već drugu godinu zaredom
Humana akcija u organizaciji Ruske nacionalne manjine u Somboru

Kategorije

Izbornik