Sport

Državno izborno prvenstvo u sportskom ribolovu u „Somborskom ribolovačkom raju“

 

  • Na Velikom bačkom kanalu u „Somborskom ribolovačkom raju“, danas je u organizaciji Udruženja sportskih ribolovaca „MAGIC FISH“, otvoreno Državno izborno prvenstvo u sportskom ribolovu za tri uzrasne kategorije, kadete U15, juniore U20 i juniore U25

Takmičenje je zvanično otvorio gradonačelnik Grada Sombora Antonio Ratković koji je pozdravio sve takmičare i poželeo im puno uspeha.

  • Dragi prijatelji, sportski ribolovci, pre svega vam želim dobrodošlicu u grad Sombor. Drago mi je što će po prvi put biti održano Državno prvenstvo ovde u Somboru u Ribolovačkom raju. Napori da se ovo mesto uredi, pre svega, organizatora i ljudi iz USR „MAGIC FISH“, doveli su do toga da danas ovde imamo zaista jednu prelepu lokaciju u kojoj mogu svi da uživaju, kako sportski ribolovci, tako i rekreativci. Želim da vam se zahvalim i na tome što radite sa decom i mladima, jer to je nešto što naš grad čini ponosnim. Grad Sombor će vam uvek biti pouzdan partner i podrška u vašem radu, a ovime zvanično otvaram Državno prvenstvo i poželeću vam BISTRO – rekao je gradonačelnik Ratković.

Više od 40 takmičara u tri uzrasne kategorije iz čitave Srbije, pokazaće svoje umeće u prvom i drugom kolu Državnog izbornog prvenstva koje će trajati dva dana.

Grad Sombor je finansirao izgradnju 75 molova dužine 2 m i širine 1,5 m, na međusobnoj udaljenosti od 10 m, kako bi bili ispunjeni uslovi za održavanje domaćih i međunarodnih takmičenja, ali i pruženi što bolji i kvalitetniji uslovi za sportske ribolovce koji žele da se bave ovim sportom.


Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

Tagovi: , ,

Povezani članci

Medalje za rvače somborskog Radničkog u Puli i Zrenjaninu
Rvački klub Radnički Sombor u sećanje na sportistu veka Ivana Frgića-Žutog

Kategorije

Izbornik