Najnovije

Otvorena vrata: Prezentacija projekta „Naši Mediji“

 

  • Prezentacija poziva „Naši Mediji“ biće tema Otvorenih vrata koje Eu info point Novi Sad organizuje u saradnji sa Novosadskom novinarskom školom

Ovaj serijski događaj će biti održan u sredu, 14. februara od 12 časova u prostorijama EU info pointa Novi Sad (Bulevar Mihajla Pupina 17).

Možete se prijaviti putem linka: https://euinfo.civicatalyst.org/nasi_mediji

Marina Grnja Klaić iz Novosadske novinarske škole će detaljno predstaviti poziv za podnošenje predloga projekata. Ovaj poziv ima za cilj podizanje kapaciteta organizacija civilnog društva (OCD) u urbanim i ruralnim oblastima za promovisanje medijskog aktivizma i suprotstavljanja dezinformacijama i polarizacijama.

Poziv za podnošenje predloga je otvoren za organizacije civilnog društva u Srbiji koje se bave razvojem i unapređenjem medija, slobodom izražavanja ili digitalnim tehnologijama, kao i edukacijom, ljudiskim pravima ili rodnom ravnopravnošću.

Poziv je otvoren i za samostalne projekte jedne OCD i za partnerstva formirana između razvijenih OCD sa sedištem u urbanim sredinama (većim gradovima) i lokalnih organizacija koji deluju u manjim zajednicama i ruralnim oblastima. Prednost će imati projekti u kojima postoji partnerstvo sa drugim organizacijama civilnog društva.

Projekti treba da budu u trajanju od 9 do 18 meseci i mogu se finansirati u iznosu od 7.000 do 15.500 evra. Detaljne smernice za aplikante su dostupne na sledećoj internet stranici: smernice za podnosioce predloga projekata.

Rok za podnošenje predloga projekta je 25. februar 2024. do 23.59 časova. Sva pitanja o ovom pozivu mogu biti postavljena isključivo pisanim putem na mejl adresu: grantovi@novinarska-skola.org.rs. Rok za podnošenje pitanja pisanim putem je 18. februar 2024. do 23.59 časova.

Detalji o događaju:

  • Datum: Sreda, 14. februar 2024.
  • Vreme: 12:00 časova
  • Mesto: EU info point Novi Sad (Bulevar Mihajla Pupina 17).

Pridružite nam se na prezentaciji kako biste saznali više o projektu „Naši Mediji“ i da se prijavite.

Ovaj događaj je deo regionalnog projekta „Naši Mediji“, uz podršku Evropske unije.


Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor       

Tagovi: , , , , ,

Povezani članci

„Ori, Ori“ omiljena je himna Manntrinih fanova koja sija u naelektrisanom live izođenju
Isporuka prve tranše prehrambenih paketa za socijalno ugroženo stanovništvo

Kategorije

Izbornik