Saobraćaj

PU Sombor: 13 saobraćajnih nezgoda protekle sedmice

 

  • U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 13 saobraćajnih nezgoda u kojima su dve osobe zadobile teške, a šest lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je 11 vozača, zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci jedan, a zbog nasilničke vožnje četiri vozača

Na teritoriji Grada Sombora evidentirano je sedam saobraćajnih nezgoda u kojima su dve osobe lakše povređene. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su tri vozača, a zbog nasilničke vožnje jedan.

Na području opštine Apatin zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su tri vozača, zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci jedan, a zbog nasilničke vožnje dva vozača.

Na području opštine Odžaci evidentirane su dve saobraćajne nezgode u kojima je jedna osoba zadobila teške, a dve lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržan je jedan vozač.

Na području opštine Kula evidentirane su četiri saobraćajne nezgode u kojima je jedna osoba zadobila teške telesne povrede, a dve su lakše povređene. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su četiri vozača, a zbog nasilničke vožnje jedan.

Napisano je 85 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdat je 641 prekršajni nalog.


Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor       

Tagovi: , , , , ,

Povezani članci

Isključeni iz saobraćaja zbog nasilničke vožnje
Vozili pod dejstvom alkohola i narkotika

Kategorije

Izbornik