Humanitarno

Održana godišnja skupština Gradskog udruženja penzionera Sombor: Brojne aktivnosti i u 2022!

 

  • Pretposlednjeg četvrtka ove godine, Gradsko udruženje penzionera Sombor održalo je u svojim prostorijama na adresi Venac vojvode Petra Bojovića 20, 5. sednicu Skuštine na kojoj se našlo jedanaest tačaka dnevnog reda i sve odluke usvojene su jednoglasno. Sednica je počela minutom ćutanja u znak počasti svim preminulim članovima tokom prethodne godine

Predsednica Irena Živanović najpre je informisala o pozitivnom izvršenju Finansijskog plana za devetomesečni period (januar-septembar) ove godine. Usvojena je i odluka o privremenom finansiranju Udruženja za prvo tromesečje 2022. U prvom planu su članarine kao osnovni prihod.

Organizacija će takođe, učestvovati na uskoro raspisanim gradskim, pokrajinskim i republičkim konkursima aplicirajući na programske godišnje aktivnosti, podvlačeći zadovoljstvo dosadašnjom saradnjom sa Gradskom upravom Grada Sombora. Pohvaljene su aktivnosti pojedinih mesnih odbora, uz podršku novom, u Bačkom Monoštoru, kao i višegodišnjim angažovanjima u Svetozaru Miletiću, Bezdanu, Staparu, Bačkom Bregu.

Saopšteni su i detalji u vezi sa informacijom o sprovođenju postupaka solidarne pomoći u paketima hrane i higijene, a prihvaćeni su i predlozi za nove brojne planirane aktivnosti i u 2022. godini, kao što su mesečna obeležavanja rođendana, organizovanje kulturno-književnih večeri, likovnih kolonija, sportskih susreta, popularnih izleta.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , ,

Povezani članci

Dušanka Golubović, državna sekretarka u Vladi Srbije na otvaranju Centra za negu u zajednici u Somboru: – Na prvom mestu od značaja za Ministarstvo za rad je koncept ove projektne usluge i integrisani pristup uvažavan za potrebe korisnika
Još jedna u nizu dobrovoljnih akcija davanja krvi

Kategorije

Izbornik