Najnovije

Održana 28. sednica Skupštine grada Sombora

Predsednik Skupštine grada Sombora Zoran Rus i sekretarka Danijela Dubaić

  • Dvadeset osma sednica Skupštine grada Sombora, kojom je predsedavao Zoran Rus, održana je danas u Velikoj sali zgrade Županije

Odbornici su odlučivali o 18 tačaka dnevnog reda. Među njima, usvojeni su  predlozi rešenja o davanju saglasnosti na pravilnik o trećim izmenama i dopunama pravilnika o radu Javnog komunalnog preduzeća „Prostor“ Sombor, petim izmenama i dopunama pravilnika o radu JKP „Vodokanal“, drugim izmenama i dopunama pravilnika o radu JKP „Zelenilo“, petim izmenama i dopunama pravilnika o radu JKP „Energana“ i drugim izmenama i dopunama pravilnika o radu JKP „Čistoća“ Sombor.

Takođe, gradski odbornici su usvojili predlge rešenja o davanju saglasnosti na program poslovanja Javnih komunalnih preduzeća „Čistoća“, „Prostor“, „Vodokanal“, „Zelenilo“, „Energana“, „Parking servis Sombor“ i „Vodovod“ Bezdan za ovu godinu.

Prihvaćen je i Predlog rešenja o davanju saglasnosti na program rada Turističke organizacije grada Sombora za 2024. godinu i Centra za stručno usavršavanje zaposlenih u obrazovanju Sombor za 2024. godinu. Usvojeni su  i programi rada javnih ustanova u oblasti društvenih delatnosti za tekuću godinu.

Odbornici su imenovali Jovanu Miljević za novu članicu Gradskog veća za oblast socijalne zaštite i Kseniju Janković, mastera-muzičke umetnice iz Sombora, za v.d. direktoru Kulturnog centra „Laza Kostić“ Sombor; dosadšnja v.d. direktorka ove ustanove kulture Vesna Šašić počela je da obavlja novu dužnost, zamenice direktora „Teatar Odeon“ d.o.o. Beograd.


Fotografije: Srđan Ačanski

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta KeepOne Radio

https://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio svih svih država regiona i dijaspora Omiljeni radio

Tagovi: , ,

Povezani članci

Jubilej Samouprave Srba u Mohaču uz goste iz bratskog Apatina
Somborski većnici usvojili kriterijume za sufinansiranje sporta u 2024.

Kategorije

Izbornik