Najnovije

Održan 4. međunarodni memorijalni turnir u boćanju „Dušan Grba“

 

  • U organizaciji Boćarskog kluba „Ravangrad“, a uz podršku Sportskog saveza grada Sombora i Grada Sombora, održan je četvrti po redu Međunarodni memorijalni turnir „Dušan Grba“, na Gradskom stadionu u Somboru.

Ispred Grada Sombora, ovu tradicionalnu sportsku manifestaciju posetila je članica Gradskog veća za oblast sporta, dece, omladine i zdravstva, Antonija Nađ Kosanović, koja je pozdravila sve učesnike i poželela im puno uspeha na takmičenju. Prisutne takmičare i publiku, pozdravio je i predsednik Sportskog saveza grada Sombora, Zoran Bojić.

Turnir je okupio šestaest ekipa iz Srbije i Crne Gore, koje su pokazale zavidno znanje i veštine tokom celodnevnog takmičenja. Pobednik turnira je ekipa „Novi Beograd“, koja je ujedno i novi – stari šampion Prve lige Srbije u boćanju. Drugo mesto osvojili su BK „Lasta Beograd“, a treće mesto pripalo je ekipi BK „Fruška Gora“.

Organizatori turnira su se zahvalili svim ekipama na učešću i kvalitetnom druženju, očekujući njihovo prisustvo i naredne godine.

 

izvor: sombor.rs

edit: AcanskiS © Srđan.A, 

Medijska pažnja i pratnjaNovi Radio Sombor

Povezani članci

Бачки Моноштор домаћин седме ликовне колоније на Донду
Goran Šuica u Somboru pravi skulpturu od polomljene grane

Kategorije

Izbornik