Najnovije

Od danas na svim šalterima Pošte počela prijava građana za vaučere

 

  • Prijava građana za korišćenje vaučera za subvencionisani odmor u Srbiji kreće od danas, 4. januara 2023. godine na šalterima javnog preduzeća „Pošta Srbije“ na teritoriji cele zemlje – potvrđeno je kako stoji na portalu Ministarstva turizma i omladine

Pravo na vaučere imaju penzioneri, nezaposleni, korisnici prava na dodatak za pomoć i negu drugog lica, zaposleni sa primanjima koja ne prelaze 70.000 dinara mesečno, vojni invalidi, nosioci poljoprivrednog gazdinstva, studenti, a od ove godine, po prvi put, korisnici vaučera mogu biti i lica starija od 65 godina koja ne ostvaruju pravo na penziju.

Građanima jena raspolaganju 100 hiljada vaučera u maksimalnoj vrednosti od 5.000 dinara koje mogu koristiti u ugostiteljskim objektima koji učestvuju u sistemu dodele vaučera.

Do samo kraja prošle, 2022. godine više od 3.000 ugostitelja je prijavilo smeštajne kapacitete za korisnike vaučera u godini koja je počela, pri čemu ostaje otvoren poziv  i ostalim ugostiteljima da se priključe do kraja trajanja akcije.

Krajnji rok za korišćenje vaučera je 20. novembar 2023. godine.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor *

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , , ,

Povezani članci

Prljava frekvencija – bend koji osvaja muzičku scenu
Nole nastavlja ATP Tour 2. kolom u australijskom Adelejdu

Kategorije

Izbornik