Turizam

Nastavak Čarolija uz Zoranu Iđuški, Real tribute Amy Winehouse…

 

  • Somborske zimske čarolije nastavljene su danas od 11 časova „Novogodišnjom likovnom radionicom“, u organizaciji Somborskog edukativnog centra. Domaćin je Dečije odeljenje biblioteke “Karlo Bijelicki“ Sombor a od 11:30 do 13 časova, na programu je Školica jahanja za najmlađe, Udruženja odgajivača i ljubitelja konja „Ruža“ Sombor

Večernji časovi četvrtog dana u 2023. kako su čitavu manifestaciju isplanirali u Turističkoj organizaciji grada Sombora podržano Gradskom upravom, rezervirani su za koncerte na Trgu Svetog Trojstva. Od 19 časova predstaviće se uvek raspoloženi Tamburaški sastav Đuvegije, a odmah posle njih od 8 uveče, sugrađane će razgaliti Zorana Iđuški, vokalna solistkinja RTS i RTV, koja će za ovu priliku mnogobrojnim ljubiteljima šansona, i osim ostalih muzičkih specijaliteta poput evergrina, prirediti još nekoliko iznenađenja.

Već sutra, u četvrtak 5. januara, Čarolije će biti nastavljene od podna, kada će, Prazničnoj radionici domaćini opet biti zaposleni u Gradskaoj biblioteci „Karlo Bijelicki“.

U 13:30 časova sledi program naslovljen, „Da li verujete u bajke“ – Prevencija trgovine ljudima – Crveni krst (Dečije odeljenje biblioteke „Karlo Bijelicki“) a u 14 časova Udruženje građana „Artifakt“ i plesna grupa Inana, takođe u Dečijem odeljenju somborske Biblioteke pripremaju radionicu orijentalnog plesa.

Prvi ovogodišnji četvrtak Čarolijr će zaokružiti koncert “Amy’s House” – Real tribute Amy Winehouse, na Trgu Svetog Trojstva. Početak je u 20 časova.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor *

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

 

Tagovi: , , ,

Povezani članci

Evropska izložba balkanskih rasa, 46. Međunarodni sajam peradarstva Sombor
U nastavku Čarolija: Riblja čorba večeras, DJ Damir sutra…

Kategorije

Izbornik