Najnovije

Novogodišnje priče: Asocijacija žena Sombor sa saradnicama nastavlja tradiciju božićnih darivanja korisnicima domova penzionera u Somboru i Apatinu

 

* Kao i do sada, kada su kalendarske godine bile na izmaku, između dva Božića, tako su i poslednjeg decembarskog utorka u 2021. godini, članice Asocijacije žena Republike Srbije – Okružnog i Gradskog odbora Sombor, sekcije žena OKUD „Ivo Lola Ribar“ iz Sonte posetile i darivale starije sugrađane

Reč je dugogodišnjem prijateljstvu i saradnji sa zaposlenima i empatiji prema korisnicima u Domu za negu i stara lica, jednog od dva objekta Gerontološkog centra Sombora, kao i u Domu penzionera i starih u Apatinu. Voće, slani i slatki zalogaji, odeća, sadržaj su ovih poklona.

Zbog nemogućnosti prijema ručno pripremljenih poslastica, uključili su se svojim donatorstvom, Torte i kolači Rodić iz Čonoplje, Poslastičarnica Gojko Sombor i Kolači Duković Sombor.

– Pogledajte i galeriju fotografija ispod teksta –

Medijska pažnja i pratnja:

Novi Radio Sombor (Sva autorska prava eventualnog daljeg objavljivanja ove rubrike i njenog celovitog sadržajapostavljeno na portalu Novog Radio Sombora bez upita i dozvole bilo koje strane ili pojedinca zaštićena i zadržana svim relevantnim pravnim mehanizmima)

slike,

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Povezani članci

Fondacija Rejmon Nikole Trast: Božićna dostava u školi „Jovan Aranđelović“ u Crvenoj Reci
Najpopularnija imena novorođene dece u Srbiji Sofija i Luka

Kategorije

Izbornik