Turizam

Nova uspešna prezentacija Sombora i na 43. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu

 

  • U Beogradu je organizovan 43. Međunarodni sajam turizma, najznačajnija turistička manifestacija u zemlji i regionu jugoistočne Evrope. Sajam turizma je održan od 24. do 27. marta i bio je usmeren ka oporavku i obnovi turizma, grani privrede koja je najviše pogođena u poslednje dve godine, sa ovogodišnjim sloganom „Između planina i mora“ 

Turistička organizacija grada Sombora je predstavila svoju turističku ponudu na zajedničkom štandu Turističke organizacije Vojvodine i lokalnih turističkih organizacija. U petak 25. marta su na štandu TO Vojvodine svoje prezentacije imali Dida-Hornjakov salaš i SRP “Gornje Podunavlje“ sa ciljem promocije prelepe prirode našeg kraja, kao i domaće kuhinje koja je takođe mamac za turističke posete Gradu Somboru.

Osim pomenutih prezentacija delili smo, napominju u TOGS, propagandne materijale turističkih subjekata iz Sombora, a posetioci su mogli da degustiraju vina somborskih vinarija. Na štandu Pokrajinskog sekretarijata za privredu na sajmu su se predstavili UŽ „ Staparska ruža“, saračka radionica „Đuran“ i Ravangradska pivara, pobednici konkursa „Najbolje iz Vojvodine“, a na BeoWine se predstavila somborska vinarija“Vrt“, dobitnica raznih priznanja.

Poslednjeg dana sajma izvučene su nagrade posete našem gradu – VISIT SOMBOR. Prva nagrada – Vikend za dvoje u Somboru; Druga nagrada – Jednodnevni izlet za dvoje u Somboru: Treća nagrada – Vožnja fijakerom i poseta SRP“ Gornje Podunavlje“ za dvoje.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor *

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , ,

Povezani članci

NGO Podunav: Sastanak projektnih partnera
Vesti iz TOGS-a: Eko centar „Karapandža“ počinje sa radom

Kategorije

Izbornik