Kultura

Nova predstava za decu u KC Laza Kostić Sombor

 

  • U petak, 28. oktobra, u „Fabrici snova“, na adresi Venac Radomira Putnika 2, zakazana je predstava „Princeza i dva ljuta gusara“, pozorišta „“Maximus art“ iz Beograda, s početkom u 18 časova

Karte po ceni od 300 dinara možete obezbediti na Vencu Radomira Putnika 2, radnim danima, počevši od ponedeljka, 24. oktobra, u terminu od 10 do 13 časova, kao i na dan predstave, od 17 časova.

Ova duhovita pozorišna predstava približava deci svet mašte i razvija njihovu kreativnost. Princeza Cveta, njen otac kapetan Levoruki i princ dalekog kraljevstva Džek zaploviće svetom u potrazi za blagom. Razmažena princeza traži svoje davno izgubljeno nasledstvo kako bi se udala za princa u koga je zaljubljena od malena. U potrazi joj pomaže njen otac i novi član posade koji se slučajno nasukao na njihov brod. Da sve bude zanimljivije i on traži svoju ljubav, baš kao i princeza. Naše junake očekuje uzbudljiva pustolovina koja priliči pravim gusarima. Predstava je osmišljena tako da deca uz dobru zabavu nešto i nauče. U tome će im pomoći naši junaci kroz niz urnebesnih i smešnih situacija.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor *

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , ,

Povezani članci

Promocija knjige Borisa Mišića
Repertoar: Ove nedelje u Narodnom pozorišu Sombor

Kategorije

Izbornik