Estrada

Novi duet Ane Stanić i Borisa Novkovića: „S one strane ljubavi“

(Foto:Marina Pešić)

Pesma je premijerno predstavljena na CMS festivalu u Vodicama, a Ana je ovu saradnju prethodno ponosno najavila za Naxi:

  • Duet sa mojim herojem iz detinjstva, Borisom Novkovićem se priprema, a izvešćemo ga premijerno na CMC festivalu u Vodicama. Ovo je prvi put da nastupam na nekom od muzičkih festivala u Hrvatskoj i moj prvi klasičan duet u karijeri i vrlo sam srećna što je on snimljen sa Borisom Novkovićem. Uz njegovu muziku sam odrastala i u jednoj životnoj fazi bio mi je omiljeni pevač. Sve ove godine traje, zadržao je mladolikost, vernost svom zvuku i kreativnom biću i divan je čovek. Ova godina je za mene značajna i u znaku obeležavanja jubileja, 25 godina od početka moje solo karijere i izlaska albuma „Metar iznad asfalta“. Tokom cele ove godine ću biti vrlo aktivna koncertno i sa novim pesmama – istakla je Ana svojevremeno za Naxi.

Muziku i tekst potpisuje Ana Stanić, dok iza aranžmana stoji Mahir Sarihodžić.

  • zuzetno cenim njen rad i vokal, kao i njen kantautorski opus. U nekom susretu smo popričali, čuo sam pesmu i odmah osetio da ima potencijala. Snimili smo duet koji je, po mom mišljenju, na tragu mojih najboljih dueta koje sam tokom karijere imao sa Kemalom Montenom, Severinom… Mislim da će i ovaj sa Anom Stanić biti jedan od boljih i slušanijih – rekao je Boris Novković za Naxi. 

Izdavač: Jugoton Croatia Records

jugoton.net

Poslušajte:


Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , , , , , , ,

Povezani članci

Kako će izgledati vaš 70. rodjendan? Nova pesma i spot Ide Prester govori bas o tome!
Životne priče: Daniel Popović – 50 nijansi plave za pola veka karijere

Kategorije

Izbornik