Estrada

Nika Turković novo poglavlje započinje singlom „Ima smisla“

 

  • Nakon velikog uspeha debitantskog albuma „11“, Nika Turković predstavlja pesmu „Ima smisla“, prvi singl sa novog albuma u stvaranju

    Nedavna objava albuma „11“ na vinilu, koji je odmah zasjeo na #1 mesto hrvatske top liste najprodavanijih, bila je ujedno i završni čin jednog od najboljih pop izdanja 2023. godine. Na mestu gde se „11“ zaustavio autorski se nastavlja upravo „Ima smisla“

  • Kao i sve moje pesme, „Ima smisla“ će svako sam sebi najbolje objasniti. Kreativno ovaj put sam se htela vratiti na početak tamo negde gde su nastale prve stvari. Tamo su zvuk i slika više vezani uz muziku, a ne uz sve ostalo što previše odvraća pažnju. Pa pričajmo malo o gitarama i kako smo odlučili da radimo spot na filmu. Umorile su me šljokice i ulepšavanja – objasnila je Nika.

Poslušajte pesmu:

Tekst za „Ima smisla“ napisala je Nika. Muzika je autorski delo nje i Ivana Pešuta koji potpisuje i aranžman, a pesma je snimljena u Rijeci proteklih meseci. Spot je pak sniman u okolini Kutine, a režirao ga je Benjamin Strike čije su i montaža i fotografije. Luka Vidović takođe se bavio montažom, dok je za DOP i koloring spota na filmu bio zadužen Dario Radusin.

„Ima smisla“ prvi je ukus novog albuma, a objaviće ga Aquarius Records. Osim svojom autorskom muzikom Nika se ovih meseci fokusira i na novu sezonu talent showa „Superstar“ u kojem je jedna od članica žirija.

Pesma „Ima smisla“ dostupna je na svim streaming servisima, a uskoro će postati i deo nadolazeće LIFT kompilacije.

Galerija (fotografije: Benjamin Strike):

 

PR TEAM: Anamarija Pančenko

Menart d.o.o. Resavska 12/I, 11000 Beograd, Srbija; +381 11 2681 121, +381 63 225080

promocija@menart.rs

www.menart.rs


Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

Tagovi: , , ,

Povezani članci

Lu Dedić snimila novi singl „Mijenjam se“
Fenomenalna Marija Mirković objavila 2 albuma: “Ja sam Marija”/ “I to sam ja”

Kategorije

Izbornik