Estrada

Nakon Jimmy Carra publika traži kartu više i za Daniela Sossa!

 

Nakon zagrevanja koje je Jimmy Carr priredio publici u prepunoj MTS Dvorani u Beogradu, na istom mestu 13. decembra, sa nestrpljenjem dočekujemo još jednog, ništa manje brutalnog netflixovog komičara Daniela Slossa i njegov novi nastup “Can’t”, najavljuju iz kuće MenArt

Ovakva pomama za britanskim komičarima ne čudi, s obzirom na njihovu popularnost na platformama Netflix i HBO, ali i zbog uspeha koje nižu nastupima uživo.

Specifičan britanski humor, često na granici dobrog ukusa je našoj stand up publici veoma blizak a rasprodati nastupi njihovih, uvek novih stand-up programa koji garantuju smeh do suza, to i potvrđuju, pa se i traži karta više!

Sloss redovno ruši rekorde i može se pohvaliti sa 300 non-stop nastupa tokom sedamnaest meseci u sklopu turneje sa kojom je obišao Europu, Ujedinjeno Kraljevstvo, SAD, Kanadu, Australiju, Hong Kong, Japan, pa čak i Moskvu gde je u tamošnjoj Areni održao najveći stand-up show ikad održan u Rusiji na engleskom jeziku.

Naša ga publika zasigurno najbolje zna po Netflixovim specijalima ‘DARK’ & ‘Jigsaw’ koji se prikazuju u gotovo 190 zemalja, a kojima se priznaje da su uzrokovali iznad 120.000 prekida emotivnih veza i 300 razvoda. Naime, Sloss je u svojim nastupima naglašavao i dokazivao tezu da je bolje biti sam nego u lošoj vezi, a kao dokaz da im je okončao vezu fanovi čak donose potvrde o razvodu na predstave na kojima žele Slossov autogram.

Uz Slossa u Beograd, kao poseban gost, i ovog puta dolazi komičar Kai Humphries.

Spreman da nas opet oduševi novim zastrašujuće brutalnim šalama i sam se raduje dolasku u Beograd, Daniel je uputio publici u Srbiji specijalnu video poruku: https://fb.watch/gXa3rPlFH-/

*Music Entertaiment na teritoriji Zapadnog Balkana*

Menart d.o.o, Resavska 12, 11000 Beograd, T:+381-11-2681121

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

Tagovi: , , , , , , , ,

Povezani članci

Matija Cvek & The Funkensteins donose novi spot za pesmu „Ne moram ni ja“
Ivana Selakov: Novi hit i hit meseca Novog Radio Sombora “Etiketiran“

Kategorije

Izbornik