Turizam

Na Sajmu u Banja Luci uspeh Turističke organizacije grada Sombora

 

  • Turistička organizacija grada Sombora učestvovala je na 4. Međunarodnom sajmu turizma u Banja Luci na štandu Turističke organizacije Vojvodine. Sajam je organizovan u sportskoj dvorani „Centar“,  u centru grada Banja Luka, od 1. do 3. marta

Turistička ponuda Sombora je predstavljena kroz promotivne materijale kulturnih ustanova, smeštajnih kapaciteta, vinskih kuća, gastro i ugostiteljskih objekata i bogatom ponudom okoline Grada Sombora.

Ova sajamska manifestacija je okupila više od 150 domaćih i stranih izlagača iz oblasti turizma – turističke organizacije, turističke agencije, hotele, nacionalne parkove, turističke centre i mnoge druge.

Sajam je svečano otvoren u petak 1. marta u prisustvu mnogobrojnih zvanica, somborski štand su posetili ministar trgovine i turizma Republike Srpske Denis Šulić i gradonačelnik grada Banja Luka Draško Stanivuković, a naše drage goste smo upoznali sa bogatom turističkom ponudom Grada Sombora – kažu u Turističkoj organizaciji grada Sombora.

  • Sa ponosom možemo da se pohvalimo da je štand TOG Sombor bio veoma posećen, a mi smo se trudili da naše buduće goste upoznamo sa zanimljivim sadržajima koji ih čekaju u Somboru – kaže Zdenka Mitić, direktorka somborske turističke organizacije.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor       

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta KeepOne Radio

Tagovi: , , , ,

Povezani članci

Vinarija „Vrt“ na Sajmu turizma u Beogradu
Turistička organizacija grada Sombora na Sajmu turizma u Beču

Kategorije

Izbornik