Saobraćaj

Na području ZBU Okruga 12 saobraćajnih nezgoda prošle sedmice

 

  • U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 12 saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba izgubila život, dve su zadobile teške, a sedam osoba lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je 10 vozača, a zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i zbog nasilničke vožnje zadržana su po dva vozača

Na teritoriji Grada Sombora evidentirane su četiri saobraćajne nezgode u kojima je jedna osoba zadobila teške i jedna lake telesne povrede. Zbog nasilničke vožnje zadržana su dva vozača, zbog vožnje pod dejstvom alkohola tri, a zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci zadržan je jedan vozač.

Na području opštine Apatin zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su tri vozača.

Na području opštine Odžaci evidentirane su tri saobraćajne nezgode u kojima je jedna osoba izgubila život, dve su zadobile lake i jedna teške telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su tri vozača.

Na području opštine Kula evidentirano je pet saobraćajnih nezgoda u kojima su četiri osobe lakše povređene. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola i pod dejstvom psihoaktivnih supstanci zadržan je po jedan vozač.

Napisano je 66 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdata su 304 prekršajna naloga.


Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor       

Tagovi: , ,

Povezani članci

Oduzet automobil tridesetšestogodišnjem vozaču
Jedanaest saobraćajnih nezgoda na području PU Sombor minule sedmice

Kategorije

Izbornik