Najnovije

Na području PU Sombor izdat 731 prekršajni nalog prošle sedmice

 

  • U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 10 saobraćajnih nezgoda u kojima su dve osobe zadobile teške i četiri lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je 10 vozača, a zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i zbog nasilničke vožnje zadržana su po četiri vozača

Na teritoriji Grada Sombora evidentirano je šest saobraćajnih nezgoda u kojima su tri osobe lakše povređene. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su tri vozača, zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci jedan, a zbog nasilničke vožnje zadržana su dva vozača.

Na području opštine Apatin evidentirana je jedna saobraćajna nezgoda u kojoj su dve osobe zadobile teške telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola i zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci zadržana su po dva vozača, a zbog nasilničke vožnje jedan vozač.

Na području opštine Odžaci zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su dva vozača.

Na području opštine Kula evidentirane su tri saobraćajne nezgode u kojima je jedna osoba lakše povređena. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su tri vozača, a zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i zbog nasilničke vožnje zadržan je po jedan vozač.

Napisano je 78 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdat je 731 prekršajni nalog.


Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor       

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta KeepOne Radio

Tagovi: , , , , , ,

Povezani članci

Javni poziv za korišćenje odmarališta u Kranjskoj Gori za ovu godinu
Održana kobasicijada i kulenijada u Baču

Kategorije

Izbornik