Najnovije

Na području PU Sombor 9 saobraćajnih nezgoda protekle sedmice

 

  • U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je devet saobraćajnih nezgoda, u kojima su tri osobe zadobile teške, a pet lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je sedam vozača, a pod dejstvom psihoaktivnih supstanci zadržan je jedan vozač

Na teritoriji Grada Sombora evidentirane su tri saobraćajne nezgode u kojima su tri osobe zadobile teške i dve lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su dvojica vozača, a pod dejstvom psihoaktivnih supstanci zadržan je jedan vozač.

Na području opštine Apatin evidentirane su dve saobraćajne nezgode u kojoj je jedna osoba zadobila lake telesne povrede. Zbog vožnje po dejstvom alkohola zadržan je jedan vozač.

Na području opštine Odžaci evidentirane su dve saobraćajne nezgode u kojima je jedna osoba zadobila lake telesne povrede.

Na području opštine Kula evidentirane su dve saobraćajne nezgode u kojima je jedna osoba zadobila lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su četiri vozača.

Napisano je 117 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdato 553 prekršajnih naloga.


Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , , ,

Povezani članci

„Veče uličnih svirača“ po četvrti put očaralo Sombor
Srdačni susreti na 19. pasuljijadi u Gakovu

Kategorije

Izbornik