Estrada

Muzička diva Tereza Kesovija i Boris Đurđević spremaju iznenađenje!

 

  • Neumorna glazbena diva Tereza Kesovija ovih je dana ponovo ušla u tonski studio, a povod ovog puta nije nova pjesma već obrada njenog velikog hita “Što je ostalo od ljubavi”

Pjesmu autora Đele Jusića i Željka Sabola, Tereza je izvela na 24. Festivalu zabavne glazbe Zagreb 1978. godine, a u novi aranžman “obukao” ju je Boris Đurđević. Autor i producent grupe Colonia, naše najpoznatije dance grupe, objasnio je kako je došlo do prve suradnje s našom iznimnom divom:

  • Oduvijek mi je ta pjesma bila super jer je bliska mom glazbenog izričaju, i kad su me nazvali iz Terezinog tima te predložili suradnju nisam ni trenutka oklijevao. Pjesmu funky disco ritma nastalu krajem 70-ih godina prošlog stoljeća, pretvorili smo u remix 21. stoljeća i vjerujem da će mnoge ova naša suradnja oduševiti.

A kako se Tereza odlučila za ovu neobičnu suradnju?

  • Vjerujem da će se publici svidjeti novi aranžman jedne od mojih najdražih pjesama kao što je oduševio mene. Suradnja s Borisom bila je za mene jedno sasvim novo otkriće, a o njegovom profesionalizmu i entuzijazmu ne treba trošiti riječi. Pjesmu posvećujem i poklanjam mojoj vjernoj publici, neka im predstojeći blagdani i cijela 2023. protekne u zdravlju i miru.

Obrada pjesme “Što je ostalo od ljubavi”* premijerno će se moći čuti 27. 12, a Tereza Kesovija već za iduću godinu najavljuje još neka iznenađenja.

*Pobednička kompozicija “Što je ostalo od ljubavi“ autora Đele Jusića sa Festivala zabavne muzike “Zagreb 78“ stavljena je i na album “50 originalnih pjesama“ Tereze Kesovije:

Izvor: https://cmc.com.hr/

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

Tagovi: , , , , , , , , , ,

Povezani članci

Doputovao je plesni „Karavan“ grupe Detour!
Riblja Čorba – da začini Somborske zimske čarolije

Kategorije

Izbornik