Najnovije

MUP: Od ponedeljka 8. maja predaja nelegalnog oružja bez posledica

 

  • Ministarstvo unutrašnjih poslova pozvalo je građane koji poseduju neregistrovano oružje da ga od ponedeljka, 8. maja, pa do 8. juna, predaju najbližoj policijskoj stanici, uz napomenu da neće snosliti posledice

Građani koji u ovom jednomesečnom periodu predaju neregistrovano oružje neće krivično odgovarati, niti će snositi bilo kakve posledice a ne moraju dokazivati ni poreklo oružja – saopštio je MUP. To mogu da urade svakog dana u vremenu od 7:00 do 19:00 časova.

  • Pozivamo građane koji poseduju nelegalno oružje da se odazovu ovom pozivu, obrate najbližoj policijskoj stanici i predaju oružje za koje nemaju isprave o oružju – navela je načelnica Odeljenja za oružje iz Uprave za upravne poslove Jelena Lakićević.

Precizirala je da se to odnosi na sve vrste oružja, na automatsko kao i svako drugo, na minsko-eksplozivna sredstva, delove za oružje i municiju koju su protivpravno držali.

Ona je pozvala i one građane koji nisu predali policijskim stanicama na čuvanje oružje nakon smrti vlasnika, da to sada urade.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

Tagovi: , ,

Povezani članci

Uhapšen osumnjičeni koji je putem društvene mreže pretio da će ubiti sve stanovnike Rume
Saopštenja: Pozvao policiju u pomoć, da ne bi počinio masakr

Kategorije

Izbornik