Estrada

Massimo je objavio novi singl “Zamisli”

 

Kako zvuči posljednja pesma Rajka Dujmića dovršena autorskim perom Ivana Dečaka

‘Zamisli’
(Ivan Dečak, Rajko Dujmić / Ivan Dečak / Ivan Dečak, Rajko Dujmić, Pavao Miholjević, Jura Ferina, Massimo Savić, Mihael Kurjančić )

(Aquarius Records)

Massimo – Zamisli.mp3 9.5 MB
https://mega.nz/file/g6wg2Tzb#W7DIcvfNTLqd9PK7OdCER5dGrkHuZ9x1QwR8_GDh8rs
Massimo – Zamisli.wav 42.0 MB
https://mega.nz/file/l6AGFTSY#7DndyFkqljPONC2s-g2tJhKHSPYlJVdcRRTGwHf0iVU
http://www.indigo-audio.com/aquarius/AQ_Singlovi_2022/Massimo_-_Zamisli.mp3.zip
http://www.indigo-audio.com/aquarius/AQ_Singlovi_2022/Massimo_-_Zamisli.wav.zip

Život zaista piše najlepše priče, pa je tako upravo sudbina zaslužna da Massimo uoči koncerta života, zagrebačke Arene 5. novembra, izda poslednju pesmu jednog od naših najboljih kantautora pokojnog Rajka Dujmića. Naime, novi Massimov singl „Zamisli“ poslednja je pesma Rajka Dujmića, koju je Ivan Dečak muzički dovršio, a zatim napisao i celokupan tekst.

Bila je to upravo želja i zamisao Rajkove supruge Snježane Dujmić koja je imala neizrecivu želju da muzika omiljenog kantautora još jednom zaživi i to upravo uz pomoć Ivana Dečaka.

I sudbina joj je tu želju ostvarila kada je na dodeli nagrade Rajko Dujmić kojom je nagrađena pesma Mali krug velikih ljudi susrela upravo ljude kojima je taj zadatak mislila da poveri.

  • Ivan i ja nismo ni znali što će se sve dogoditi kada smo prošle godine došli na dodelu nagrade Rajko Dujmić. Naime, Snježana i ja znamo se od ranije, ali ona je čekala da se sretnemo da nam predloži saradnju. I tako je na dodeli nagrade prišla Ivanu i zamolila ga da čuje Rajkove materijale i da vidi može li se ostvariti ta njena namera, da završi pesmu i napiše je za mene – govori nam Massimo kako je nastala pesma „Zamisli“.
  • Čim sam čuo Rajkov glas i prepoznatljiv muzički  izražaj – znao sam da će ta pesma biti idealna za Massima. A tekst. Tekst je došao tako lako i bez razmišljanja. To je moja posveta velikom Rajku. Moj oproštaj s njim, sve one emocije koje je kroz godine slušanja njegove muzike probudio u meni, moja zahvalnica njemu i Snježani – tako nam je Ivan Dečak koji se uhvatio teškog zadatka da dovrši muzički deo i napiše tekst baziran na samo jednoj Rajkovoj reči – Zamisli.

Emotivni su svi i Massimo i Ivan, a posebno Snježana Dujmić, Rajkova udovica koja nije mogla sakriti sreću, ali i melanholiju koju pesma Zamisli izaziva u njoj. Ipak, je to poslednja pesma ljubavi njenog života i poslednje što joj je ostalo od njega.

Uz Ivana Dečaka i Massima, aranžmanom pesme bavio se već oprobani producentski dvojac – Jura Ferina i Pavao Miholjević. Spot za pesmu radio je Radislav Jovanov – Gonzo, a u emotivnom video izražaju Massimu se pred kamerama pridružila i glumačka diva – Barbara Nola.

Pesmu Zamisli pronađite na svim digitalnim servisima.

Menart d.o.o. PR TEAM, Anamarija Pančenko Menart d.o.o. Resavska 12/I, 11000 Beograd, Srbija

+381 11 2681 121, +381 63 225080

promocija@menart.rs

www.menart.rs

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

Program Novog Radio Sombora možete slušati klinkom na link:

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor

Tagovi: , , , , ,

Povezani članci

Ekskluzivno: Nina Badrić objavila live album „Peristil Sentimenti“
Borkovac kraj Rume bio uspešan domaćin prvog „Start festivala“

Kategorije

Izbornik