Najnovije

Lokalna poreska administracija grada Sombora: Počela podela rešenja građanima o porezu na imovinu za ovu godinu

 

  • Odeljenje lokalne poreske administracije Gradske uprave grada Sombora objavilo je u petak 11. marta na gradskom sajtu (www.sombor.rs) obaveštenje kojim informiše obveznike poreza na imovinu na teritoriji Grada Sombora, da počinje podela rešenja poreza na imovinu za 2022. godinu

Podelu poreskih rešenja obavlja Javno preduzeće Pošte Srbije. Građanima su uz rešenja poreza na imovinu, uručena i odgovarajuće instrukcije za plaćanje. Rešenja poreza na imovinu za 2022. godinu su dostavljena u elektronskom obliku, preko jedinstvenog elektronskog sandučića, poreskim obveznicima koji imaju potvrđeno e-sanduče na portalu eUprava.

Uvid u stanje duga po računima lokalnih javnih prihoda građani mogu obaviti putem internet portala na adresi: www.lpa.gov.rs, ili lično na šalteru broj 2 ili 3 Uslužnog centra Gradske uprave Grada Sombora (zgrada „Županije“).

Za sve potrebne informacije obveznici se mogu obratiti na šalteru broj 2 ili 3 Uslužnog centra Gradske uprave Grada Sombora (zgrada „Županije“) ili na telefone: 025/468-152 i 025/468-198.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor *

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , ,

Povezani članci

Tribina u Somboru Patriotskog bloka za obnovu Kraljevine Srbije
Antonio Ratković, gradonačelnik Sombora u Aranđelovcu: Zajedno sa Ministarstvom rudarstva i energetike rešavamo potrebe energetske sanacije porodičnih kuća i stanova građana već drugu godinu zaredom

Kategorije

Izbornik