Sport

Liščević u sastavu reprezentacije Srbije na „Gedžinom memorijalu“, uspešan još jedan kamp za RK Radnički Sombor

 

  • Prošlog vikenda održan je međunarodni Memorijalni turnir u rvanju grčko-rimskim stilom „Ljubomir Ivanović Gedža“ u Mladenovcu. U spisku reprezentacije našao se i Stefan Liščević – član Rvačkog kluba „Radnički“ iz Sombora

Stefan je nastupio u kategoriji do 63 kg. Prvi meč je pobedio domaćeg takmičara u prvoj rundi tehničkim tušem, dok je u drugom meču izgubio od reprezentativca Mađarske Torbe. U odlučujućem meću Stefan je izgubio od reprezentativca Turske Kamala koji je aktuelni prvak Evrope. Stefan je zauzeo odlično 5.mesto.

U periodu od 12-19. avgusta (kao što smo već izvestili) je održan kamp pionira U 13 i U 15 u organizaciji Rvačkog saveza Vojvodine. Domaćin priprema bio je Rvački klub „Radnički“, a treneri koji su vodili kamp su Kristian Farago iz Subotice i Milan Marić iz Sombora. Na kampu su se nalazili najperspektivniji pioniri iz svih klubova Vojvodine, a odabrani su na osnovu rezultata.

Kamp su obišli gradonačelnik Grada Sombora Antonio Ratković, gradska većnica za sport, omladinu, decu i zdravstvo Antonija Nađ Kosanović, pokrajinski sekretar za sport i omladinu Dane Basta i generalni sekretar Rvačkog saveza Vojvodine Slaven Dokmanac koji su učesnicima kampa podelili majice.

– Dodatak, fotogalerija (Liščević u akciji; polaznici kampa) – 

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor *

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

(Sva autorska prava eventualnog daljeg objavljivanja ove rubrike i njenog celovitog sadržaja postavljeno na portalu Novog Radio Sombora bez upita i dozvole bilo koje strane ili pojedinca zaštićena i zadržana svim relevantnim pravnim mehanizmima!)

Tagovi: , ,

Povezani članci

Budućnost somborskog i srpskog kajaka (KK Sombor) osvaja i Tisu: Međunarodna regata „Obilić“ Novi Kneževac
Predstavnici ATLETSKOG KLUBA APATIN uspešni na trkama u Srebreniku, Čortanovcima i Subotici

Kategorije

Izbornik