Najnovije

Ленти: Представници Града Сомбора на састанку у овом мађарском граду поводом пројекта „Responsible Green Destination Amazon of Europe“

 

Град Сомбор учествује у Пројекту „Responsible Green Destination Amazon of Europe“ који се финансира у оквиру Дунавског транснационалног програма. Пројекат реализује  14 пројектних партнера са подручја UNESCO резервата биосфере Мура-Драва-Дунав, највећег и најочуванијег речног система у Централној Европи са циљем да постави темеље одрживог туризма

Током прошле недеље одржан је састанак пројектних партнера у мађарском Лентију. С обзиром да се пројекат ближи крају, на састанку су презентоване реализоване активности свих пројектних партнера.

Учеснике састанка је поздравио Ласло Хорват, градоначелник Лентија и Имре Пачоњи, потпредседник жупаније Зала. Такође, представљене су и три димензије одрживог развоја туристичких дестинација, одржане су и презентације дигиталних иновација у домену културног и историјског  наслеђа „AMAZING AMAZON OF EUROPE“ региона.

Додељени су овом приликом сертификати РГД ТИМ експертима.

Укупно трајање пројекта је 30 месеци, од 1. јула 2020. до 31. децембра ове године. Укупна вредност пројекта износи 2.411.290 евра, а буџет са којим Град Сомбор учествује у овом пројекту има вредност од 106.480 евра.

Медијска пажња и пратња: Нови Радио Сомбор

Tagovi: , , ,

Povezani članci

Opština Apatin: Klubovi danas informisani o finansijama, sutra i sportske teme
Podeljena besplatna auto sedišta za decu u opštini Odžaci

Kategorije

Izbornik