Najnovije

LAG-u priznanje i pehar na 89. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu

 

  • U Novom Sadu održan je 89. Međunarodni poljoprivredni sajam, u terminu, od 21. do 27. maja sa tradicionalnim formatom koji je izlagačima pružio priliku da se predstave u zatvorenom i na otvorenom prostoru

Ove godine je okupio više od 1.000 izlagača iz Srbije i 21 druge zemlje. Na ovogodišnjoj večeri šampiona dodeljeno je priznanje i pehar u kategoriji „Najbolji u agrobiznisu“ Lokalnoj akcionoj grupi „Panonski fijaker“ kao potvrda za dobar kvalitet u svom dosadašnjem radu.

Komisija koja je dodelila priznanje radila je u sledećem sastavu: predsednik, prof. dr Radovan Pejanović (Fond za nauku Republike Srbije) i članovi: Milan Novaković (načelnik Južnobačkog upravnog okruga), dr sci.vet.med. Dobrila Jakić Dimić (Naučni institut za veterinarstvo Srbije ), prof. dr Dragana Latković (Poljoprivredni fakultet, Novi Sad), Mladen Petković (Privredna komora Vojvodine), doc. dr Zoran Čepić (Fakultet tehničkih nauka, Univerzitet Novi Sad ) prof. dr Milan Vraneš (Prirodnomatematički fakultet, Univerzitet Novi Sad ), Vesna Jovanović (Radio televizija Vojvodine, Novi Sad). Sekretar komisije, doc. dr Branislav Šojić (Tehnološki fakultet, Univerzitet Novi Sad ).

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor *

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , , , ,

Povezani članci

Intervju nedelje: Milan Ilić, savetnik direktora Agencije za bezbednost saobraćaja Republike Srbije
Otvoren novi konkurs za program “Fondacija našeg kraja”

Kategorije

Izbornik