Sport

Kristijan Dobi vicešampion u Mađarskoj

 

  • U subotu 8. oktobra održana su dva rvačka takmičenja. Memorijal našeg somborskog rvača Stipana Dore koji je otpočeo karijeru u somborskom Radničkom pa nastavio u subotičkom Spartaku gde se najbolje pokazao naš mladi rvač Nemanja Lončarević koji je osvojio srebrnu medalju, dok ostali rvači Adrijan Dobi, Danijel Bojanić i Aleksa Andjelić nisu osvojili medalju – javljaju iz najtrofejnijeg somborskog sportskog kolektiva

Na drugom frontu Radnički je imao jednog takmičara i to u metropoli kod suseda Budimpešti, na Prvenstvu Mađarske za starije pionire.

Kristijan Dobi je sa tri efikasne pobede tušem bez ijednog izgubljenog boda osvojio drugo mesto jer je u poslednjoj finalnoj borbi nažalost poražen na bodove i zaustavljen do osvajanja zlatne medalje.

Rubrika je sastavni deo ovogodišnjeg medijskog projekta „Svi smo jedno-višejezično, vaš Novi Radio Sombor“ sufinansiranog iz budžeta Grada Sombora. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

– Fotogalerija, dodatak: 1/ Nemanja Lončarević na podijumu; / Kristijan Dobi sa priznanjima u Mađarskoj – 

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor *

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , , ,

Povezani članci

Majice za učesnice „Besplatne rekreacije za žene“
Novi talenti Opštinskog školskog stonoteniskog prvenstva

Kategorije

Izbornik