Mladi

Конференција „Механизми укључивања грађана у процесе доношења одлука“

 

  • Сомборски едукативни центар у среду 20. јула 2022. године у периоду од 11 до 14.30 часова организује конференцију „Механизми укључивања грађана у процесе доношења одлука“

Планирано је да конференција окупи учеснике из редова јавног и цивилног сектора са циљем представљања и размене примера добре праксе укључивања грађана у процесе доношења одлука.

Очекујемо учешће представнике Београдске отворене школе, Делегације ЕУ у Србији, УГ Грађанске иницијативе, Републичког секретаријата за јавне политике, Бечејског удружења младих, ЈЛС Бечеј и Сомбор, као и бројних представника цивилног, јавног и приватног сектора са подручја Града Сомбора.

Уколико сте заинтересовани за учешће молимо да свој долазак потврдите путем мејла соедуцентар@yахоо.цом до 19. јула 2022. године најкасније до 16х.

Активности се реализују у склопу пројекта “Дијалог за развој Града Сомбора” који реализује Сомборски едукативни центар у партнерству са Центром за педагошке иницијативе, НВО „Женска алтернатива“ и Удружењем Рома „Бели Голуб“. Пројекат је финансиран кроз пројекат “Дијалог промена: Подршка реформама кроз сарадњу организација цивилног друштва и јавних власти” којим координира Београдска отворена школа у партнерству са Министарством за људска и мањинска права и друштвени дијалог Владе Републике Србије, Републичким секретаријатом за јавне политике Владе Републике Србије, Центром за јавне политике ЕУ Универзитета у Београду, Олоф Палме Центром као и у сарадњи са Уредом за удруге Владе Републике Хрватске, уз финансијску подршку Делегације Европске уније у Србији.

Media attention and coverage: Novi Radio Sombor

(All copyrights of any further publication of this section and its entire content posted on the portal of Novi Radio Sombor without the request and permission of any party or individual are protected and retained by all relevant legal mechanisms)
accompanied by: Srdjan Acanski, B.Sc.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor *

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , ,

Povezani članci

Somborsko leto za mlade 2022. i popularna Muzika na točkovima
Putešestvije 14: Bosnom i Hercegovinom Goražde, rakrsnica puteva na Drini

Kategorije

Izbornik