Najnovije

Kljajićevo i restoran Trend predstojećeg petka domaćini I Vinskog susreta

 

  • U petak 11. februara sa početkom u 16 časova biće održan “I Vinski susret Kljajićevo 2022”, festival malih proizvođača vina i hrane

Manifestacija je zakazana u ambijentu eminentnog lokala “Trend” koji kako ja volim reći pravi najbolju kafu u Okrugu, inače Ćobe mog prijatelja i sponzora kada sam igrao “Regionalnu biznis ligu Bowling Stones”, tada smo nastupali pod imenom Novi Radio Sombor Picerija Trend Kljajićevo i ostvarili zapažene rezultate, a ujedno smo i reklamirali lokal, dosta ljudi je tada pitalo pa dobro, gde je taj “Trend”, ja kažem pa u Kljajićevu, gde bi bio.

Adriano Trindade, Ćobo i moja malenkost

Veliku pomoć takođe sam dobio i prilikom dovođenja u Sombor, brazilskog Samba-jazz umetnika Adrijana Trinidadea u Sombor, kojem se Kljajićevo veoma svidelo i tom prilikom obećao da će tamo da održi jedan nastup i to baš u “Trendu”…….

Tako da u ime organizatora pozivamo Vas sve, ulaznica iznosi 200 dinara uz koju dobijate čašu vina i katalog izlagača.

Novi Radio Sombor Picerija Trend Kljajićevo

Regionalna biznis liga sezone 18/19 i 19/20.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

(Sva autorska prava eventualnog daljeg objavljivanja ove rubrike i njenog celovitog sadržaja postavljeno na portalu Novog Radio Sombora bez upita i dozvole bilo koje strane ili pojedinca zaštićena i zadržana svim relevantnim pravnim mehanizmima)

piše i fotografiše: Srđan Ačanski, dipl.turizm.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor *

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , , ,

Povezani članci

EMISIJA OSSO broj 13 (siječanj-januar 2022) – uz mogućnost odgođenog slušanja na našem portalu / Osijek za Sombor, Hrvatska za Srbiju
Grad Sombor raspisao Konkurs za sufinansiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja za 2022. godinu

Kategorije

Izbornik