Sport

Kasačke trke ovoga leta biće nastavljene u Despotovu

 

  • Konjički klub „Despotovo“ će na svom hipodromu u ovom lepom istoimenom mestu biti u nedelju 16. jula domaćin još jednog zanimljivog kasačkog dana

Na programu je sedam jednoprežnih kasačkih trka sa početkom u 15 časova. Najavljen je dolazak oko 80 grla iz čitave Srbije. Jedne od omiljenih – trke u Despotovu protiču već više od četvrt veka, a ovom prilikom će biti održan i jubilarni, 20. Memorijal prof. dr Nikole Pejića.

Nagradni fond u memorijalnoj trci je i najveći, 100.000 dinara i biće to pretposlednja trka novog kasačkog sastanka u Despotovu. Ukupan nagradni fond iznosi 520.000 dinara.

Predsednik Konjičkog kluba „Despotovo“, Borislav Popin, najavljuje sa kolegama dugogodišnje despotovačko gostroprimstvo i upućuje poziv:

  • Posetioce očekuje zanimljiv program, pripremili smo i prateće interesantne sadržaje naročito za decu. Posebna atrakcija za publiku biće dolazak kako je najavio i našeg proslavljenog, najboljeg svetskog košarkaša, Nikole Jokića koji će učestvovati sa nekoliko svojih rasnih grla.

I na ovom popularnom događaju trčaće još nekoliko drugih spremnih rasna grla sa svojim vozačima i uzgajivačima uz njih, iz somborskog Konjičkog kluba Vojvođanin.


Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , , , ,

Povezani članci

Sportić na bazenu u Somboru
Otvoreno prvenstvo grada u basketu Sombor 2023.

Kategorije

Izbornik