Sport

Karate klub „Dušan Staničkov“ Sombor još jednom potvrdio klasu

 

  • U okviru kvalifikacija za Prvenstvo Srbije u Sportskom centru u Inđiji već prvog martovskog vikenda rodonačelnik karate sporta na vojvođanskim i širim prostorima, Karate klub „Dušan Staničkov“ Sombor dokazao je još jednom reputaciju

U okviru kvalifikacija za Prvenstvo Srbije u Sportskom centru u Inđiji u subotu 4. marta, u organizaciji Karate saveza Vojvodine održano je Prvenstvo Vojvodine za poletarce, pionire i nade. Karate klub „Dušan Staničkov“ je imao 8 predstavnika sa pet osvojenih medalja, od čega dve najsjajnijeg odličja.

Ostvareni su sledeci rezultati: U konkurenciji pionirki 2012. godište u katama pojedinačno klasa E LANA MERLI bila je najubedljivija i osvojila 1. mesto.

Na najviši stepenik pobedničkog postolja, u nadmetanju pionira 2012. godište u katama pojedinačno klasa D (oranž pojas), popeo se i NENAD LUKIĆ.

U takmičenju pionirki 2013. godište u katama pojedinačno klasa D ISKRA IVANOVIĆ je zaslužila srebrnu medalju, a među pionirima 2013. godište u katama pojedinačno klasa D MILAN RADMILOVIĆ je osvojio 3. mesto.

Usledio je takmičenje ženskih nada 2011. godište u katama pojedinačno klasa E, gde JOVANA GOLUBOVIĆ osvaja 3. mesto

Osvajači medalja su se plasirali na Prvenstvo Srbije koje će biti održano 18. marta u Mladenovcu.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor *

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , , , , ,

Povezani članci

Liga Bowling Stones: 10.kolo – Ekipa ORIS ponovo na prvom mestu
Karate klub ’’Somborac’’ i mart započeo na visini zadatka

Kategorije

Izbornik