Sindikat

Kad basket ne zna za granice: Pobeda života i solidarnosti u KPZ ZABELA

 

  • Prvi put u istoriji košarke, kako smo već na stranicama portala Novog Radio Sombora izveštavali i najavljivali – u jednom Zatvoru održan je jedan ovakav-i to kvalitetan, a ujedno i međunarodni turnir (basket 3 X 3)

Organizatori su bili UIKS (Uprava za izvršenje krivičnih sankcija) i KSS (Košarkaški savez Srbije).

  • Maksimalno, sve pohvale idu na adresu i direktnom organizatoru, upravi Kazneno popravnog zavoda ZABELA i našem sindikatu – Sindikat „Nezavisnost“ Zabela na pomoci i donaciji dresova i opreme za učestvovanje i naših članova na jednom ovakvom turniru… Bravo za Janka Stanišića, načelnika službe obezbeđenja u KPZ Zabela i bravo za naše članove iz KPZ ZABELA – napisao je oduševljeno potpredsednik Ujedinjenih granskih sindikata „Nezavisnost“ Dragan Čabrić na društvenim mrežama.

Rezultati su naravno došli, sami po sebi, nadajmo se da nam kao mediju učesnici neće zameriti što samo uslovno rečeno, rezultati ostaju za sad u „drugom planu“. jer pobedilo je ovom prilikom osnovno ciljno dejstvo Sindikata „Nezaisnost“ – solidarnost, a momci su listom dokazali da su mnogima očitali lekciju ne samo iz sporta, već ponajpre – iz života. Naravno, biće i oni (rezultati), objavljeni, pa da sve bude u „kompletu“ 🙂

Novi Radio Sombor će nastaviti da pratiti aktivnosti u Sindikatu „Nezavisnost“ Zabela kao i sve druge životne priče ovih ljudi, objavljivanjem na našem portalu, kao i u našem drugom elektronskom mediju, internet Novom Radio Somboru.

… pa da se dobar glas – svuda čuje, ma gde sada bili, a naročito tek posle, dragi i cenjeni sindikalni, sportski drugari i prijatelji! Vaš Novi Radio Sombor – uz sve čestitke!

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor *

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , , , ,

Povezani članci

Razgovori sindikalaca RGZ sa poslaničkim grupama
Deklaracija o plati za život

Kategorije

Izbornik