Najnovije

JKP Prostor Sombor objavljuje javni poziv za besplatno korišćenje odmarališta Pionir-hotel Nika u Kranjskoj Gori

 

  • Na svom portalu i ove sezone godišnjih odmora, Javno komunalno preduzeće „Prostor“ Sombor, objavljuje danas (četvrtak, 25. avgust) javni poziv sa benefitima za građane, škole, sindikate, sportskim klubovima, udruženjima, sledeće sadržine:

Na osnovu Odluke o davanju u zakup poslovnog prostora kojim uprava JKP „PROSTOR“ Sombor („Sl. List Grada sombora“ br. 5/15, 11/2016, 27/2016, 7/2017, 13/2017 i 21/2019 – u daljem tekstu: Odluka)a u skladu sa članom 13. Ugovora o zakupu poslovnog prostora br.4/478-17, JKP “Prostor” Sombor upućuje:

JAVNI POZIV ZA KORIŠĆENjE ODMARALIŠTA “PIONIR” – KRANjSKA GORA U 2022. GODINI

Ugovorom o zakupu, zakupac „MEPLAST TNT“D.O.O. u obavezi je da vlasniku, Gradu Somboru, omogući uslugu besplatnog korišćenja Odmarališta „Pionir“ (aktuelni, zvanični naziv hotela – „Nika“), ul. Bezje br. 16, Kranjska Gora, Republika Slovenija, od ukupno 60 dana godišnje.

Odmaralište „Pionir“ je turistički objekat u vlasništvu Grada Sombora i nalazi se u poznatom skijaškom centru u Republici Sloveniji.

Objekat je hostelskog tipa i raspolaže sa 50 ležaja u renoviranim sobama. Sobe su višekrevetne sa zasebnim kupatilom ili po dve sobe koje dele jedno kupatilo. Takođe, objekat poseduje zajedničku čajnu kuhinju, koja broji 20 sedećih mesta.

SMEŠTAJ/NOĆENjE U OBJEKTU „PIONIR“ JE BESPLATAN, A TRAJANjE ARANŽMANA JE 7 DANA.

TERMINI: SEPTEMBAR – od 18. do 25. septembra 2022. godine; od 25. septembra do 2. oktobra 2022. godine. OKTOBAR – od 2. do 9. oktobra 2022. godine; od 9. do 16. oktobra 2022. godine

Cena boravišne takse za odrasle iznosi 2 € po danu, za decu od 7-18 godina 1€ po danu. Deca mlađa od 7 godina oslobođena su plaćanja.

Ishrana u samom objektu moguća je u režiji domaćina – dogovara se na licu mesta i dodatno naplaćuje, (doručak 7€, ručak 12€, večera 12€) – u sopstvenoj organizaciji – uz skladištenje i pripremanje u okviru čajne kuhinje ili nezavisno od smeštaja – po želji korisnika usluge.

Potrebno je poneti svoju krevetninu i peškire, ili uzeti od domaćina po ceni od 8€ po osobi (krevetnina i dva peškira).

Prevoz nije organizovan i ne postoji mogućnost nadoknade za bilo koji vid prevoza od strane JKP “PROSTOR“ Sombor, Grada Sombora ili samog zakupca.

Za odlazak na destinaciju potrebno je ispoštovati sve mere i uslove koje Republika Slovenija propisuje za ulazak i boravak u zemlji, a koje se tiču aktuelne situacije sa virusom Korona SARS – CoV – 2 (COVID 19), uz poštovanje svih mera tranzitnih zemalja. Neophodnu dokumentaciju/potvrde/testove pribavlja korisnik ove usluge o sopstvenom trošku. Za propise R. Slovenije možete se informisati na sajtu ambasade:

http://www.beograd.veleposlanistvo.si/.

U skladu sa epidemiološkom situacijom i odlukom Vlada R. Srbije i R. Slovenije JKP „PROSTOR“ Sombor i Grad Sombor zadržavaju pravo da otkažu uslugu.

Pravo za prijavu imaju sve osobe sa mestom prebivališta na teritoriji Grada Sombora. Prednost pri prijavljivanju daje se organizovanim školskim grupama, sportskim klubovima, sindikalnim posetama, udruženjima čije je delovanje od interesa za Grad i slično.

Rok za podnošenje prijava je 9. septembar

Info i kontakt telefon: 025/5150093 Marina Tomović

JKP „PROSTOR“ SOMBOR

U potpisu, v.d. direktora, Snežana Cico

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor *

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

(Sva autorska prava eventualnog daljeg objavljivanja ove rubrike i njenog celovitog sadržaja postavljeno na portalu Novog Radio Sombora bez upita i dozvole bilo koje strane ili pojedinca zaštićena i zadržana svim relevantnim pravnim mehanizmima!)

Tagovi: , , ,

Povezani članci

JKP PROSTOR Sombor: Radovi na groblju u Kljajićevu
Prijateljstvo nema granica: Primer apatinskog kulturno-umetničkog društva Carza i KUD-a sa Kosova Mokra Gora iz Zubinog Potoka

Kategorije

Izbornik