Saobraćaj

Jedanaest saobraćajnih nezgoda na području PU Sombor minule sedmice

 

  • U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 11 saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba zadobila teške, a sedam osoba lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je pet vozača, zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci tri i zbog nasilničke vožnje četiri vozača

Na teritoriji Grada Sombora evidentirano je pet saobraćajnih nezgoda u kojima su četiri osobe zadobile lake telesne povrede. Zbog nasilničke vožnje zadržana su dva vozača, kao i zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, a zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržan je jedan vozač.

Na području opštine Apatin evidentirana je jedna saobraćajna nezgoda. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržan je jedan vozač.

Na području opštine Odžaci evidentirana je jedna saobraćajna nezgoda u kojoj je jedna osoba zadobila teške telesne povrede, a po jedan vozač je zadržan zbog vožnje pod dejstvom alkohola i zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Na području opštine Kula evidentirane su četiri saobraćajne nezgode u kojima su tri osobe lakše povređene. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola i zbog nasilničke vožnje zadržana su po dva vozača.

Napisana su 44 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdato je 235 prekršajnih naloga.


Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

Tagovi: , ,

Povezani članci

Na području ZBU Okruga 12 saobraćajnih nezgoda prošle sedmice
Obeležen Svetski dan bicikla

Kategorije

Izbornik