Estrada

Ivana Selakov: Novi hit i hit meseca Novog Radio Sombora “Etiketiran“

 

Ivana Selakov s pravom kaže da njene pesme nisu “instant hitovi“. U pravu je, totalno. Ipak, i njen najnoviji muzički broj “Etiketiran“ za samo mesec dana doživeo je skoro 3 miliona pregleda na youtube mreži. Nije to naravno jedini razlog, što smo “etiketiranog“ uvrstili u program našeg drugog medija, internet radija – za hit mesec:

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor

Reč je kao što brojni fanovi verovatno najtraženijeg imena estrade znaju, o zaista atraktivnoj numeri u kojoj osim Ivanivnog prepoznatljivog i moćnog vokala dominira čudesno originalan ritam kojem ne možete odoleti. Na svom yt kanalu postavila je podatke koji značajno govore o još jednom pažljivom Ivaninom muzičkom izboru, dakle:

Music – Miro Buljan Lyrics – Dragisa Basa Arr – Miro Buljan Video – xVisual (David Micic) Location – Boutique Trojka Belgrade Producer and booking – Predrag Mirkovic +38163555341 Mastering – studio 1313 Frankfurt Hair – Sandras braids Makeup – Natasa Miljkovic

Sve su to razlozi što smo numeru “Etiketiran“ postavili za hit meseca – decembar 2022, pa da s Ivanom i njenom ekipom začinimo godinu koju ispraćamo.

O detaljima glasanja za hit godine Novog Radio Sombora – 12 meseci, 12 hitova/predloga, uskoro.

Uskoro, očekujte i nove detalje o Ivani i kako smo odranije u dogovoru, saradnji a najpre, druženju, njeno obećanje da ćemo uvek prvi saznati ono što nam sledeće sprema kao i najnovije ekskluzivitete.

Uživajte:

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

Tagovi: , , , ,

Povezani članci

Nakon Jimmy Carra publika traži kartu više i za Daniela Sossa!
Doputovao je plesni „Karavan“ grupe Detour!

Kategorije

Izbornik