Sport

Gregor Sekulić (AK Maraton Sombor) peti put šampion Srbije u skoku u dalj

Poklon trenerka Gregoru od najboljeg košarkaša sveta Nikole Jokića i jedino se ovako možemo odužiti… Hvala! I jos jedno hvala ordinaciji Spretnjak! – zahvaljuju se u somborskom AK Maraton

 

  • Član Atletskog kluba Maraton Sombor Gregor Sekulićje je šampion Srbije u disciplini skok udalj i bronzani u disciplini 110m prepone u kategoriji mlađih juniora!

U Novom Pazaru on je briljirao na Prvenstvu Srbije za mlađe juniore i juniorke (U20) održanom 8. i 9. jula. Prvog dana prvenstva, Gregor je u trci na 110m prepone zauzeo treće mesto rezultatom 14.71 (14.707, a drugoplasirani 14.706) što je slabiji rezultat od njegovog najboljeg ostvarenja (14.56 LR), ali prošlog vikenda je vrlo uspešno nastupao na Prvenstvu Srbije za starije juniore takođe u Novom Pazaru osvojivši tri medalje (skok udalj (6.93m), štafeta 4x100m i 4x400m).

Dva sata kasnije Gregor je nastupio u disciplini skok udalj i skokom od 6.92 metra u šestoj seriji osvojio zlatnu medalju. Ovo je bio skok na nivou ličnog rekorda koji iznosi 6.93 metra, mada ima i skok od 7.08 metara, ali uz pomoć vetra.

Na ovaj način pulen neumorne trenerke, profesorke Mire Trifunov, Gregor Sekulić je već petu godinu zaredom osvojio titulu šampiona Srbije u skoku u dalj.


Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , , , , ,

Povezani članci

Dupli trijumf za Dream Catcher i još jedan plasman za KK Vojvođanin Sombor na Petrovdanskim trkama u Srbobranu
Značajno iskustvo za talente RK Radnički na Prvenstvu Evrope U 15

Kategorije

Izbornik