Najnovije

Gradsko udruženje penzionera Sombor: Spremni za nova sportska takmičenja, očekujemo navijače

 

  • GUP Sombor uz podršku Saveza penzionera Vojvodine organizuje sportsko takmičenje penzionera Zapadnobačkog upravnog okruga u petak, 5. avgusta sa početkom u 10 časova u prostorijama Udruženja i na sportskim terenima SC „Soko“ Sombor

Ekipe su u mešovitom (m/ž) sastavu, nadmetanje će trajati tokom čitavog dana, a sledeći susret je zakazan u Zrenjaninu (gradu organizatoru) gde će se sastati takmičari iz 7 vojvodjanskih okrug a u okviru kvalifikacija za Olimpijadu sporta, zdravlja i kulture trećeg doba čiji je domaćin Vrnjačka Banja, pokrovitelj Savez penzionera Srbije.

GUP Sombor je od pet predviđenih disciplina prijavio četiri ekipe. Na ovoj sportskoj manifestaciji očekujemo, kažu u GUP Sombor, predstavnike medija, lokalne samouprave i navijače, kako bismo naše takmičare ohrabrili za postizanje što boljih rezultata.

Za bliže informacije kontaktirajte: Vida Bošnjak 063 444 038

Rubrika je sastavni deo ovogodišnjeg medijskog projekta „Svi smo jedno-višejezično, vaš Novi Radio Sombor“ sufinansiranog iz budžeta Grada Sombora. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor *

*Novi Radio Sombor na vodećoj platf1ormi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , ,

Povezani članci

Direktor projekta Daniel Berg u ime USAID i direktor somborske Energane Đurađ Milanović potpisali ugovor u okviru projekta „Bolja energija“
Feelgood Fest: Dva dana jakog gitarskog zvuka u Somboru

Kategorije

Izbornik