Najnovije

Gradonačelnik Ratković priredio svečani prijem za najistaknutije policijske službenike

 

Povodom Dana Ministarstva unutrašnjih poslova i Dana policije, danas su gradonačelnik Grada Sombora Antonio Ratković i načelnik Policijske uprave Jovan Reljić, upriličili tradicionalni prijem za pripadnike Ministarstva unutrašnjih poslova koji su se istakli svojim predanim radom i uručili im zahvalnice i prigodne poklone

Gradonačelnik Ratković je čestitao Dan policije svim pripadnicima MUP-a i istakao da je izuzetna saradnja lokalnih vlasti sa MUP-om preduslov da grad bude bolje i bezbednije mesto za život svih sugrađana.

  • Veoma sam počastvovan što sam danas sa vama i što imam priliku da vas u ime svih naših sugrađana najsrdačnije pozdravim i čestitam vam ovaj veliki praznik. Poslovi policije nikada, i u najmirnijem vremenu nisu bili laki, a posebno to možemo da kažemo za vreme u kome mi danas živimo, koje je bremenito različitim izazovima. Vaš svakodnevni predan rad i časno službovanje na blagovremenom otkrivanju i sprečavanju svih vidova kriminala, omogućava svima nama koji živimo i radimo na severnoj granici naše zemlje, da se bez strepnje posvetimo svom svakodnevnom poslu i životnim obavezama. Želja svih nas u lokalnoj samoupravi Grada Sombora je da unapredimo saradnju sa ovdašnjom policijom i da zajedničkim, pre svega edukativnim aktivnostima doprinesemo zaštiti, naših najmlađih sugrađana kada je bezbednost u saobraćaju u pitanju, zatim u zajedničkoj prevenciji i borbi protiv narkomanije, ali i ostalih pošasti i različitih vidova devijantnog i kriminogenog ponašanja. Na kraju, svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova čestitam praznik i zahvaljujem se što obezbeđujete mir i bezbednosnu stabilnost na ulicama Sombora – rekao je gradonačelnik Antonio Ratković u svom obraćanju.

Načelnik Policijske uprave Jovan Reljić zahvalio se Gradu na tome što su prepoznali rezultate Policijske uprave i dodao da će nastaviti sa predanim radom kako bi Sombor bio još bezbedniji i bolji.

  • Iskoristio bih priliku da se zahvalim gradonačelniku Ratkoviću i Gradu Somboru na tome što ste prepoznali naše rezultate i naš trud koji ulažemo u cilju podizanja bezbednosti ovog grada i okruga. Naš posao jeste težak, ali ga obavljamo sa ljubavlju i siguran sam da ćemo ići ka tome da rezultati budu još bolji i da Sombor bude još bezbedniji gra – rekao je Reljić.

Za ostvarene rezultate u radu, savesno i profesionalno obavljanje poslova, u ime zahvalnih građana Sombora, ručnim časovnicima nagrađeni su policijski službenici: Aleksandar Ćirović, mlađi vodnik policije iz Odeljenja policije, Dušan Parađina, vodnik 1. klase policije iz Odeljenja saobraćajne policije i Vladimir Jovićević, kapetan policije iz Odeljenja kriminalističke policije.

Posebnom zahvalnicom zbog dugogodišnjeg profesionalnog i odgovornog rada nagrađeni su: Mirko Borota, mlađi vodnik policije iz Odeljenja policije, Danijela Zorić, vodnik 1. klase policije iz Odeljenja policije, Mirjana Jozić, vodnik policije iz Odeljenja saobraćajne policije, Dragana Lalić, viši policijski referent iz Odseka za upravne poslove, Marija Vulić, policijski savetnik iz Odseka za analitiku i Zoran Grahovac, mlađi vodnik vatrogasac iz Vatrogasno – spasilačkog bataljona u Somboru.


Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

Tagovi: , , , ,

Povezani članci

Privrednici iz Republike Srpske u poseti Somboru
Priređen svečani prijem za gimnastičarke SK „Figura“ Sombor

Kategorije

Izbornik