Najnovije

Gradonačelnik Grada Sombora, Antonio Ratković obišao završene radove na rekonstrukciji dvorišta i rukometnog terena u Srednjoj tehničkoj školi

 

  • Gradonačelnik Grada Sombora, Antonio Ratković, zajedno sa gradskim većnikom Đorđem Zorićem i gradskom većnicom Antonijom Nađ Kosanović, posetio je danas Srednju tehničku školu i obišao završene radove na rekonstrukciji dvorišta i rukometnog terena.

Radovi su u pripremnoj fazi podrazumevali instalaciju gasovoda, vodovoda i elektroinstalacije, nakon čega je presvučen noseći sloj asfalta. U završnoj fazi radova, preko rukometnog terena je postavljena sportska multifunkcionalna podloga kako bi se smanjile potencijalne povrede đaka tokom fizičke aktivnosti, a pored toga, postavljene su behaton ploče na površini 203 m2, od ulaza u dvorište škole do rukometnog terena.

Srednja tehnička škola u Somboru je uz podršku Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu, Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice i Grada Sombora, ove godine dobila novu fiskulturnu salu, a sada i novo rekonstruisano dvorište i rukometni teren. Pored učenika ove škole, sportski objekat će koristiti i drugi sportisti i rekreativci. Prema rečima gradonačelnika Ratkovića, Grad će nastaviti ulaganje u obrazovne ustanove i sportsku infrastrukturu kako bi sva deca imala što bolje uslove za obrazovanje i bavljenje sportom.

 

 

 

Rubrika je u okviru realizacije projekta Udruženja Podium “Uvek na licu mesta“, izdavača Novog Radio Sombora, koji se realizuje zahvaljujući sredstvima Grada Sombora na Medijskom Konkursu za 2023. godinu.

 

AcanskiS © 

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor *

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Povezani članci

У Народном позоришту Сомбор обележено 138 година од оснивања Предшколске установе „Вера Гуцуња“
Konferencija „Hrana bez ostataka pesticida“

Kategorije

Izbornik